Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Βραβεία από την Zero Stray Academy στον Δήμο Δάφνης – Υμηττού για τις φιλοζωικές του επιδόσεις

Στη φιλοζωία επικεντρώθηκε η συμμετοχή του Δήμου Δάφνης-Υμηττού στην έκθεση Attica Green Expo που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γήπεδο Tae Kwon Do.

Ο Δήμος Δάφνης – Υμηττού βραβεύτηκε την Παρασκευή 29/5/2023, στην επιστημονική εσπερίδα και την πρώτη μεγάλη διοργάνωση με θέμα: «ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΟΡΩΝ & ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ» της Zero Stray Pawject Inc. & Zero Stray Academy παραλαμβάνοντας το δεύτερο (2ο) από τα συνολικά έξι (6) βραβεία που δόθηκαν μεταξύ των 106 Δήμων που εκπαιδεύτηκαν στο συγκεκριμένο πρόγραμμα του Zero Stray Academy της Zero Stray Pawject Inc.

Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Zero Stray Academy άνοιξε τις πόρτες του το 2021 και είναι η πρώτη ακαδημία στην Ελλάδα που παρέχει γνώσεις στους Δήμους, με σκοπό να επιτύχουν αρχικά τη μείωση του αριθμού και στο σύντομο μέλλον την εξάλειψη των αδέσποτων σκύλων και γατών εκτός δομών φιλοξενίας. H Ακαδημία στο πρόγραμμα σπουδών περιλαμβάνει δείκτες απόδοσης για κάθε Δήμο, ώστε να παρακολουθεί την πρόοδο και εξέλιξη του. Στο τέλος κάθε ακαδημαϊκού έτους βραβεύονται οι 5 Δήμοι που έδειξαν τη μεγαλύτερη πρόοδο.

Σύμφωνα με τους δείκτες απόδοσης της αναγνωρισμένης Ακαδημίας, με αξιόλογο έργο επίσης στην Αμερική και τη Γερμανία, ο Δήμος Δάφνης – Υμηττού σημείωσε υψηλή απόδοση για την εφαρμογή της Νομοθεσίας, τη Χρηματοδότηση, την Κατάρτιση και τις Καλές Πρακτικές που υιοθέτησε για την ευζωία των ζώων συντροφιάς, την προστασία τους από την εγκατάλειψη και την κακοποίηση σύμφωνα με τον Νόμο 4830/2021 – Νέο πλαίσιο για την ευζωία των ζώων συντροφιάς – Πρόγραμμα «ΑΡΓΟΣ».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια