Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Μοιράζουν περιουσιακά στοιχεία των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων και λογαριασμό δεν δίνουν σε κανέναν;

Το «ενδιαφέρον» της κυβέρνησης της ΝΔ για την αμυντική βιομηχανία είναι γνωστό: 15 δις εξοπλισμοί ,ούτε ευρώ για την ελληνική αμυντική βιομηχανία… Απαξίωση της ΕΑΒ με αναθέσεις έργου σε ιδιώτες… Στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα βεβαίως η περιφρόνηση για την κρατική αμυντική βιομηχανία ξεπερνά κάθε φαντασία…

Διαλύουν τον Υμηττό αλλά φαίνεται ότι αυτό δεν είναι αρκετό. Σύμφωνα με όσα καταγγέλουν οι εργαζόμενοι τώρα ετοιμάζονται να δώσουν ακόμη ένα περιουσιακό στοιχεείο των ΕΑΣ!

Η ανακοίνωση:

ΠΡΟΣ Πρόεδρο Δ.Σ. Ε.Α.Σ. κ. Αθ.Τσιόλκα

Δ. Σύμβουλο κ. Ν. Κωστόπουλο

Κοιν.: Μέλη Δ.Σ. Ε.Α.Σ.

Σωματεία & Μέλη Σωματείων Εργαζομένων Ε.Α.Σ.

Κύριε Πρόεδρε,

Κύριε Δ. Σύμβουλε,

Ως γνωστό, το στρατόπεδο του πρώην Κ.Ε.Β.Ο.Π. (Κέντρο Εκπαιδεύσεως Βαρέων Όπλων Πεζικού) στο Δ. Χαϊδαρίου αποτελεί περιουσιακό στοιχείο των Ε.Α.Σ.

Για το λόγο αυτό μάλιστα, το Σωματείο των Εργαζομένων στα Ε.Α.Σ. Υμηττού είχε ζητήσει να εξεταστεί ως μια λύση στην υπόθεση της μετεγκατάστασης των γραμμών παραγωγής του Σ.Ε. Υμηττού, μια μετεγκατάσταση για την οποία οι εργαζόμενοι ακόμα δεν γνωρίζουμε που θα πραγματοποιηθεί, πότε και με ποιους όρους.

Με έκπληξη διαβάσαμε σε άρθρο – ανάρτηση στον εξειδικευμένο σε θέματα άμυνας ειδησεογραφικό ιστότοπο KRANOSGR.COM (26 Μαϊου 2023, αρθρογράφος Ηλ. Προύφας), ότι στο π. Κ.Ε.Β.Ο.Π. έχουν ξεκινήσει εργασίες μετατροπής του σε υπερσύγχρονο πολυχώρο διαμονής, ψυχαγωγίας και άθλησης προς όφελος δικαιούχων στελεχών των Ε.Ε.Δ. και μελών των οικογενειών τους, με πρωτοβουλία (!!) του Αρχηγού Γ.Ε.Σ.

Είναι αληθής αυτή είδηση, έχουν υπάρξει συζητήσεις και έχει δοθεί άδεια για εκκίνηση τέτοιων εργασιών εκ μέρους της Διοίκησης των Ε.Α.Σ.; Ο χώρος του π. Κ.Ε.Β.Ο.Π. παραμένει περιουσιακό στοιχείο της εταιρίας μας;

Εάν το συγκεκριμένο δημοσίευμα είναι ανυπόστατο, όπως οι εργαζόμενοι θέλουμε να πιστεύουμε, να ζητηθεί εκ μέρους σας διάψευση του άρθρου από το συγκεκριμένο ηλεκτρονικό μέσο.

Με εκτίμηση

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΑΡΑΝΤΗΣ

Εκπρόσωπος Εργαζομένων-Μέλος Δ.Σ ΕΑΣ ΑΒΕΕ (ΕΒΟ-ΠΥΡΚΑΛ)

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια