Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Αντίδραση Τοπικού γραμματέα ΠΑΣΟΚ στην ανακοίνωση προσχώρησης των δημοτικών συμβούλων κου Γιαννακούρα και Κατσαρού στην παράταξη του προερχόμενου από τη ΝΔ κου Τσιλίφη

Δείτε εδώ όλες τις εξελίξεις ενόψει των δημοτικών εκλογών του Οκτώβριο 2023 σε Δάφνη Υμηττό.

Βεβιασμένη χαρακτηρίζει ο Γραμματέας της Δ.Ο. ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Δάφνης-Υμηττού και Υποψ. Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Νότιου Τομέα Αθηνών κος Γιάννης Κωνσταντινίδης την ανακοίνωση προσχώρησης των δημοτικών συμβούλων κου Γιαννακούρα και Κατσαρού στην παράταξη του προερχόμενου από τη ΝΔ κου Τσιλίφη, ενώ το 2019 είχαν εκλεγεί με τη δημοτική παράταξη που στηρίχθηκε από το ΠΑΣΟΚ.


Εδώ ολόκληρη η ανάρτηση του κου Κωνστανινίδη σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης:

Ως υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής και Γραμματέας της Τ.Ο. Δάφνης-Υμηττού, έχω επανειλημμένα και δημόσια αναφέρει ότι θεωρώ άκαιρη και πολιτικά άτοπη την όποια συζήτηση γύρω από τις Αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτώβρη την συγκεκριμένη χρονική στιγμή που το Κίνημά μας καταβάλλει έναν τεράστιο αγώνα για να ενισχύσει το ποσοστό του, τιμώντας την ψήφο των πολιτών που μας εμπιστεύτηκαν στις Εθνικές εκλογές της 21ης Μάη.

Η μάχη την δεδομένη περίοδο δίνεται για την κεντρική πολιτική σκηνή και για την ανάδειξη του ΠΑΣΟΚ σε κυρίαρχη δύναμη της Κεντροαριστεράς!

Μετά τις 25 Ιούνη θα υπάρξει όλος ο χρόνος να οργανωθούμε για μια νικηφόρα πορεία στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Παρ' όλα αυτά όμως, ως μέλος του Συνδυασμού "Δάφνη-Υμηττος Μαζί" αναγκάζομαι να προβώ στην ακόλουθη ανακοίνωση:

Θεωρώ την κίνηση που έλαβε χώρα χτες από τον Επικεφαλής και τον δημοτικό σύμβουλο του Συνδυασμού βεβιασμένη και (όπως εδώ και καιρό έχω ενημερώσει τον Επικεφαλής και πάντα πραγματικό και έμπρακτα φίλο μου Δημήτρη Γιαννακούρα) ΑΝ θα είμαι υποψήφιος με κάποιον Συνδυασμό, αυτός θα είναι όποιος έχει την επίσημη στήριξη του ΠΑΣΟΚ, στο οποίο ανήκω ενεργά και αδιάλειπτα από τα μαθητικά μου χρόνια! 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΗΝ κάνετε αρνητικά σχόλια για οποιονδήποτε παρά μόνο για το άτομό μου

Δείτε εδώ όλες τις εξελίξεις ενόψει των δημοτικών εκλογών του Οκτώβριο 2023 σε Δάφνη Υμηττό. 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια