Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Πάμε για Σουαρέ στη Δάφνη

 


Ένα νέο spot για χαλαρή έξοδο στην περιοχή της Δάφνης έκανε την εμφάνισή του και μας προσκαλεί για επιλεγμένες ελληνικές ετικέτες κρασιού και μπίρας, συνοδεία ποιοτικών μεζέδων.

Λίγα στενά μακριά από την κεντρική πλατεία και «πιάτσα» της Δάφνης, άνοιξε το Σουαρέ, ένα νέο spot για όλους όσοι αναζητούν το νέο τους στέκι για κρασί, μπίρα και μεζέ στην περιοχή. Το Σουαρέ ανοίγει από τις 6 το απόγευμα και μας περιμένει για after work drinks, ή για βραδινή έξοδο.



Ο κατάλογος περιλαμβάνει μια πλούσια λίστα σε ελληνικές ετικέτες κρασιών και μπίρας, ενώ θα βρεις ακόμη τσίπουρο, ρακή, ούζο και λικέρ. «Συνεργαζόμαστε με μικρούς Έλληνες παραγωγούς, καθώς θέλουμε αφενός να προσφέρουμε κάτι μοναδικό στον καταναλωτή, αφετέρου να στηρίξουμε την ελληνική παραγωγή», μου λέει η Κέλλυ η οποία, μαζί με τη συνεργάτιδά της Δέσποινα, άνοιξαν το Σουαρέ.

Το μενού ολοκληρώνεται με συγκεκριμένες προτάσεις σε ποικιλίες, ανάλογα με την επιλογή του ποτού. Υπάρχει για παράδειγμα η ποικιλία μπίρας ή κρασιού, αλλά και μια vegan για όσους το επιθυμούν. «Όλα μας τα προϊόντα έρχονται από την ελληνική παραγωγή, έχουν δοκιμαστεί και επιλεγεί πολύ προσεκτικά από εμάς. Σκεφτείτε τα τυριά μας έρχονται από την Κρήτη, ενώ τα αλλαντικά από τον Προυσό», μου εξηγεί η ίδια.

Στο Σουαρέ έχεις την επιλογή να καθίσεις στον όμορφα διαμορφωμένο εσωτερικό χώρο, τον οποίο έχουν επιμεληθεί οι ιδιοκτήτριες, ή στο πεζοδρόμιο στα τραπεζάκια. Σημείωσε επίσης ότι κάθε μέρα η μουσική αλλάζει: τη μία μπορεί να ακούσεις ροκ ή τζαζ και την άλλη έντεχνο λαϊκό.

Σουαρέ

Δερβενακίων 14, Δάφνη

Facebook

Instagram

Πηγή: Nou-Pou.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια