Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Επανεκλογή Προέδρων Κοινοτήτων Δάφνης και Υμηττού, Ιωάννη Δραγάτση και Ραφαήλ Μπινίσκο

Επαναλήφθηκε την Τετάρτη 26 Απριλίου και την Πέμπτη 27 Απριλίου, η διαδικασία εκλογής των Προέδρων στις Δημοτικής Κοινότητας Δάφνης και Υμηττού αντίστοιχα.

Στη Δάφνη οι Κοινοτικοί Σύμβουλοι επανεξέλεξαν τον Ιωάννη Δραγάτση, σύμβουλο της Παράταξης "ΔΑΦΝΗ ΥΜΗΤΤΟΣ Πόλη Φωτεινή" ο οποίος παραμένει Πρόεδρος, με έξι (6) ψήφους. Ακολούθησε , ο σύμβουλος Δημήτρης Καρακώνης, εκπρόσωπος της Παράταξης του Δημάρχου, που έλαβε μια (1) ψήφο. 

Στον Υμηττό επανεξελέγει ο Ραφαήλ Μπινίσκος σύμβουλος της παράταξης "Η πόλη μάς Ενώνει", αδερφός του Δημάρχου Αναστάσιου Μπινίσκου, απέναντι στην Ελένη Καρατζά από τους Πολίτες σε Κίνηση, τη δεύτερη δημοτική παράταξη στην κοινότητα Υμηττού.

Η θητεία των κοινοταρχών σε Δάφνη και Υμηττό λήγει στις 31/12/2023, ημέρα που καταργούνται οι δύο κοινότητες της πόλης μας.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της παράταξης "ΔΑΦΝΗ ΥΜΗΤΤΟΣ Πόλη Φωτεινή":

👉 Επαναλήφθηκε την Τετάρτη 26 Απριλίου, η διαδικασία εκλογής του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Δάφνης, καθώς το Κοινοτικό Συμβούλιο κλήθηκε να συνεδριάσει εκ νέου, για τον σκοπό αυτό. Με απόλυτη πλειοψηφία, οι Κοινοτικοί Σύμβουλοι επανεξέλεξαν τον Ιωάννη Δραγάτση, σύμβουλο της Παράταξης "ΔΑΦΝΗ ΥΜΗΤΤΟΣ Πόλη Φωτεινή" ο οποίος παραμένει Πρόεδρος, με έξι (6) ψήφους. Ακολούθησε βάσει νόμου, ο σύμβουλος Δημήτρης Καρακώνης, εκπρόσωπος της Παράταξης του Δημάρχου, που έλαβε μια (1) ψήφο. Τέλος υπήρχε και ένα λευκό ψηφοδέλτιο. 

Η Παράταξη "ΔΑΦΝΗ ΥΜΗΤΤΟΣ Πόλη Φωτεινή" είχε τερματίσει 1η με 29,70 % έναντι 27% της 2ης στην Κοινότητα Δάφνης, κατά τις εκλογές του 2019. Η νίκη στην μεγαλύτερη περιφέρεια του Δήμου, είναι δείγμα της δυσαρέσκειας που περιέβαλε από την αρχή τους δημότες απέναντι στο νυν Δήμαρχο, δυσαρέσκεια που αυξάνεται όσο πλησιάζουν οι επόμενες εκλογές. Οι μεθοδεύσεις του απερχόμενου Υπουργού Εσωτερικών Βορίδη, δεν μπορούν να αλλοιώσουν την λαϊκή ετυμηγορία! Οι δημότες της Δάφνης επέλεξαν ως πρώτη δύναμη στην Κοινότητά τους, την Πόλη Φωτεινή και τον Γιώργο Δαουλαρη!

👏 Ευχόμαστε Συγχαρητήρια στον Πρόεδρο Ιωάννη Δραγάτση για την επανεκλογή του και καλή επιτυχία για το υπόλοιπο της θητείας του. 

H φωτογραφία από την προηγούμενη ορκωμοσία του Γιάννη Δραγάτση στις 29 Αυγούστου για την ανάληψη των καθηκόντων του ως Προέδρος της Κοινότητας Δάφνης παρουσία και του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης και υποψηφίου δημάρχου Γιώργου Δαουλάρη.

 

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια