Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Το άδειο θρανίο της σχολικής αίθουσας υπενθυμίζει συνεχώς την απουσία του.

Συγκλονισμένοι από τον πρόωρο και αναπάντεχο χαμό ενός 15χρονου παιδιού οι εκπαιδευτικοί της Ζ΄ ΕΛΜΕ Αθήνας (Βύρωνας – Ηλιούπολη – Καισαριανή – Υμηττός) εκφράζουν εκφράζουμε τα συλλυπητήριά τους τόσο στην οικογένεια όσο και στη σχολική κοινότητα του 5ου Λυκείου Βύρωνα. 

Ζ΄ ΕΛΜΕ ΑΘΗΝΑΣ (Βύρωνας – Ηλιούπολη – Καισαριανή – Υμηττός)

Συλλυπητήρια

Δεν υπάρχει πιο τραγικό γεγονός από τον θάνατο ενός παιδιού, όχι μόνο για την οικογένειά του αλλά και για όλους όσους έζησαν μαζί του στις παρέες, στο σχολείο, στη διασκέδαση. Δεν υπάρχει πιο δύσκολη περίσταση απ’ αυτήν που θα χρειαστεί να διαχειριστούν οι συμμαθήτριες και οι συμμαθητές του, με το άδειο θρανίο της σχολικής αίθουσας να υπενθυμίζει συνεχώς την απουσία του.

Συγκλονισμένοι από τον πρόωρο και αναπάντεχο χαμό ενός 15χρονου παιδιού, εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας τόσο στην οικογένεια όσο και στη σχολική κοινότητα του 5ου Λυκείου Βύρωνα. 

Στις δύσκολες αυτές στιγμές, η σκέψη μας είναι δίπλα στους μαθητές και στους συνοδούς καθηγητές που έζησαν από κοντά το τραγικό γεγονός, με την ελπίδα να βρουν το κουράγιο και τη δύναμη να σταθούν στο πλευρό των μαθητών τους, τώρα που τους έχουν πιο πολύ από ποτέ ανάγκη.

 Το ΔΣ της Ζ ΕΛΜΕ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια