Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Νέα παραίτηση Αντιδημάρχου στον δήμο Δάφνης-Υμηττού

Την παραίτησή του από Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων του Δήμου Δάφνης-Υμηττού για δεοντολογικούς λόγους, τους οποίους λόγους δεν διευκρινίζει, υπέβαλε την Παρασκευή 5/5/2023, στον δήμαρχο Αναστάσιο Μπινίσκο, o Δημήτρης Γιαννακούρας.

Την απόφαση του κου Γιαννακούρα στηρίζει με σχόλιο του και ο 2ος δημοτικός σύμβουλος της παράταξής με την οποία είχε εκλεγεί και πρόεδρος της μονομετοχικής του Δήμου Δάφνης-Υμηττού κος Κατσαρός Θεόδωρος.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του κ. Δημ. Γιαννακούρα στον λογαρισμό του στο facebook:

Για λόγους δεοντολογίας κατέθεσα χθες Παρασκευή 5 Μαΐου την παραίτηση μου από Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων του Δήμου Δάφνης-Υμηττού. Ευχαριστώ τον Δήμαρχο Αναστάσιο Μπινίσκο για τη μέχρι τώρα συνεργασία μας και θα αποφασίσω με την παράταξή μου την πορεία μου στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ανακοίνωση για την παραίτηση και από τον Δήμαρχο Αναστάσιο Μπινίσκο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

Ο φίλος μου και επικεφαλής της παράταξης «Δάφνη-Υμηττός μαζί», Dimitris Giannakoyras με τον οποίο συμπράξαμε επιτυχώς από την αρχή της Δημαρχιακής μου θητείας πάντα με γνώμονα την ενότητα της πόλης μας, αποφάσισε να παραιτηθεί από τα καθήκοντά του ως Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων για δεοντολογικούς λόγους.

Όπως του είπα και προσωπικά, το κατανοώ απόλυτα. Άλλωστε, η καρδιά και η σκέψη του είναι πάντα μαζί μας.

Τον ευχαριστώ για την στήριξη και την εμπιστοσύνη στη διοίκησή μας και εύχομαι καλή επιτυχία στον αδερφό του, Βαγγέλη Γιαννακούρα στις βουλευτικές εκλογές.


Ο Δήμαρχος Δάφνης-Υμηττού

Τάσος Μπινίσκος

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια