Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Μάνος: «Δύσκολο να βρεις ομάδες με τέτοιον κόσμο όπως η Δάφνη»

 

Ο νέος προπονητής του ΑΟ Δάφνης, φιλοξενήθηκε στο Web Radio της ΕΟΚ και θέλησε να σχολιάσει τον λόγο που πήγε στην αθηναϊκή ομάδα, μίλησε για τον σχεδιασμό της νέας σεζόν, αλλά και για τις φιλοδοξίες.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Μάνος:

Για το λόγο που πήγε στον Α.Ο. Δάφνης: «Έχω παίξει 2 πολύ καλά χρόνια στη Δάφνη, με τον ίδιο πρόεδρο. Είχαμε πάντα μια πολύ καλή σχέση, αμοιβαία συμπάθεια και με το που έγινε κρούση δεν το πολυσκέφτηκα. Ειδικά τα τελευταία χρόνια κάνει μια πάρα πολύ καλή προσπάθεια σε υποδομές και ανδρικό, βγάζει μια υγεία με πάρα πολλά παιδιά, ασχολούνται πάρα πολύ. Η προσέγγισή τους ήταν τόσο «ζεστή» που δεν το σκέφτηκα πολύ. Η Δάφνη είναι μια ομάδα που έχει ιστορία στο χώρο, έχει δυναμική, έχει πολύ κόσμο που την ακολουθάει ακόμη και στις μικρές κατηγορίες, κάτι πολύ σημαντικό. Είναι δύσκολο να βρεις ομάδες με κόσμο και αυτό είναι πάρα πολύ καλό και σού δίνει κίνητρο, ενέργεια και σε κάνει να αισθάνεσαι καλά».

Για το σχεδιασμό της νέας σεζόν: «Ξεκινάμε από σήμερα (22/05) σιγά-σιγά να δούμε το υλικό που υπάρχει, κάποια παιδιά, να ξεκινήσουμε προπονήσεις, να δοκιμαστούν και κάποια παιδιά. Προσπαθούμε όσο πιο γρήγορα γίνεται να «χτίσουμε» την ομάδα. Το πρώτο μέλημά μας είναι να μείνει ο «κορμός». Μερικά παιδιά από πέρυσι που «τραβούσαν το κουπί» και είναι και καλοί παίκτες θα γίνει η προσπάθεια να μείνουν. Από ‘κει και πέρα, η ομάδα θέλει ενίσχυση, γιατί είναι άλλο η Γ’ Εθνική και άλλο η Β’».

Για τις φιλοδοξίες της ομάδας τη νέα σεζόν: «Επειδή η κατηγορία θα είναι πάρα πολύ δύσκολη ξανά, πρώτος στόχος της ομάδας είναι να σωθεί και ό,τι καλύτερο βγει στην πορεία καλώς να έρθει. Εμείς θέλουμε να φτιάξουμε μια ανταγωνιστική ομάδα, να υπάρχει υγεία και κατά τη διάρκεια της σεζόν θα δούμε τι θέλουμε ακριβώς να κάνουμε».//Τ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια