Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Δεν συνεχίζει στον Αμύντα ο Λιόγας

 


Παρελθόν από τους “πορτοκαλί” αποτελεί με κάθε επισημότητα ο πολύπειρος τεχνικός μετά από ένα χρόνο συνεργασίας του μαζί τους. 

Ο Δημήτρης Λιόγας αποτελεί παρελθόν και επίσημα από τον Αμύντα, με την ομάδα του Υμηττού να γνωστοποιεί τη λύση της συνεργασίας της με τον πολύπειρο τεχνικό, ο οποίος αναζητά τον επόμενο σταθό στην καριέρα του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αμύντα:

«Δημήτρη σε ευχαριστούμε!!

Ο Αθλητικός Όμιλος Αμύντας Υμηττού ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με τον προπονητή του ανδρικού τμήματος, Δημήτρη Λιόγα. Ο Δημήτρης συνέβαλε τα μέγιστα στην πορεία της ομάδας μας την περίοδο που μόλις ολοκληρώθηκε στην Α2 Εθνική Κατηγορία, που την τρέχουσα σεζόν ονομάστηκε Elite League Ερρίκος Ντυνάν και θα θεωρείται για πάντα μέλος της οικογένειάς μας.

Αναφορικά και οι δηλώσεις του Δημήτρη στον επίσημο ιστότοπο της ομάδας: “Ευχαριστώ πολύ τον Αμύντα και ιδιαίτερα την οικογένεια Ζούπα για τη συνεργασία. Ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες και τους συνεργάτες μου, για τη βοήθεια και την υποστήριξη που μου παρείχαν σε αυτήν την πολύ δύσκολη και απαιτητική χρονιά. Είμαι πολύ ευχαριστημένος που τελικά όλοι μαζί καταφέραμε τελικά να κρατήσουμε την ομάδα στην Elite League και να πετύχουμε το στόχο μας. Αισθάνομαι ότι δημιούργησα κάποιους φίλους και εύχομαι σε όλους τα καλύτερα!!“.

Η Διοίκηση εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της και εύχεται καλή συνέχεια στο επόμενο βήμα, με τους δεσμούς φιλίας και αλληλοεκτίμησης που υπάρχουν να είναι πάντα δυνατοί.

Σε ευχαριστούμε Δημήτρη!». //Γ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια