Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Με… τις Δάφνες του παρελθόντος (Ρετρό Φωτογραφίες της Δάφνης)

 


Η ιστορική Δάφνη αφήνει πίσω της τα δύσκολα χρόνια κι επανέρχεται δυναμικά στο προσκήνιο! Οι «κιτρινόμαυροι» από τα χαμηλά της ΕΣΚΑ έφτασαν πλέον ξανά στην Β' Εθνική και ο στόχος είναι για ακόμη ψηλότερα τα επόμενα χρόνια.

 Θοδωρής Λινάρδος - basketa.gr

Εκεί που ανήκαν δηλαδή, στην ελίτ, με επικές σεζόν στα σαλόνια. Υπήρξαν βέβαια και αλησμόνητες σεζόν στην Α2 με μάχες των παρκέ που έμειναν ανεξίτηλες. Είτε σε γειτονικά ντέρμπι είτε και ευρύτερα με ματς χαραγμένα στη μνήμη των μπασκετικών. Παραθέτουμε ενδεικτικά μερικές στιγμές με ρετρό φωτογραφίες σε ένα αρχειακό άλμπουμ από τις παλιές ένδοξες μέρες του ΑΟΔ στις ανώτερες κατηγορίες, με αρκετούς από τους πρωταγωνιστές των περασμένων δεκαετιών και γνώριμες φιγούρες στο ελληνικό μπάσκετ.

Αλώστε από την Δάφνη πέρασαν παικταράδες Έλληνες και ξένοι που άφησαν το αποτύπωμά τους, όπως αντίστοιχα και σημαντικοί κόουτς. Κοινός παρονομαστής και συνδετικός κρίκος με το τότε, ο Κώστας Τζιβελέκας, το διοικητικό στήριγμα της ομάδας.



















Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια