Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Τάκης Θεοδωρικάκος: Δημιουργικός απολογισμός τετραετίας στους 13 Δήμους των Νότιου Τομέα

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη μέσα από 13 βίντεο δείχνει την ταύτισή του με τις γειτονιές στις οποίες είναι υποψήφιος - «Δώστε μου τη δύναμη να είμαι η δύναμή σας, κάθε μέρα της νέας τετραετίας»


Με 13 βίντεο, ένα για κάθε δήμο της Β3 εκλογικής περιφέρειας Νοτίου Τομέα Αθηνών, ο Τάκης Θεοδωρικάκος δείχνει την ταύτισή του με τις γειτονιές στις οποίες είναι υποψήφιος για πρώτη φορά.

«Όλοι αξίζει να κρίνουμε τους υποψηφίους όχι από τα λόγια τους κυρίως, αλλά από τις πράξεις τους», ξεκινά τα σύντομα βίντεο ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη και αναφέρεται στα έργα του Προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης» που σχεδιάστηκε και ξεκίνησε όταν ήταν στο Υπουργείο Εσωτερικών, αλλά και στην ενίσχυση των δυνάμεων της Αστυνομίας στα Αστυνομικά Τμήματα.

«Για όλους αυτούς τους λόγους ζητώ τη στήριξή σας και τον έναν από τους 4 σταυρούς προτίμησης που έχετε δικαίωμα να βάλετε. Δώστε μου τη δύναμη να είμαι η δύναμή σας, κάθε μέρα της νέας τετραετίας» κλείνει τα βίντεο ο κ. Θεοδωρικάκος.

Δείτε το βίντεο για τη Δάφνη-Υμηττό:




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια