Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


ΕΑΣ Υμηττού: Απολύσεις και ... προσλήψεις από μανικιουρίστες, βρεφονηπιοκόμους μέχρι και βιολόγους!

Καταιγίδα απολύσεων…Μετά από τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά που είτε το θέλουμε, είτε όχι εντάσσονται στην αμυντική βιομηχανία, απολύσεις έχουμε και στα ΕΑΣ.

Σε ανακοίνωση τους οι εργαζόμενοι στα ΕΑΣ Υμηττού αναφέρουν:

«Η διοίκηση των Ε.Α.Σ. και προσωπικά ο Δ. Σύμβουλος του λουκέτου της παραγωγής πυρομαχικών, αποφάσισε και διέταξε να απολυθούν 10 εργολαβικοί εργαζόμενοι (μέσω ONEX) από το εργοστάσιο της Μάνδρας και στη θέση να προσληφθούν 10 άλλοι… δικά του παιδιά!

Εκλογές έρχονται, ο κομματισμός επικρατεί!

Στον Υμηττό, προσλήφθηκαν από μανικιουρίστες, βρεφονηπιοκόμους μέχρι και βιολόγους. Τίποτα δεν μας εκπλήσσει.

Οι 10 απολυμένοι εργαζόμενοι δίκαια αντέδρασαν με κατάληψη του γραφείου Κωστόπουλου, απαιτώντας την ανάκληση των απολύσεων.

Συμπαραστεκόμαστε στον αγώνα επιβίωσης των απολυμένων.

Στην κατάληψη αυτή ο επιλεγμένος προ ολίγων ημερών από τον Κωστόπουλο, υποδιευθυντής φύλαξης επέδειξε υπερβάλλοντα ζήλο με συμπεριφορά μπράβου, προκειμένου να αποδείξει ότι σωστά αναβαθμίστηκε.

Οι συνθήκες σκλαβοπάζαρου όσων προσλαμβάνονται μέσω εργολαβικών εταιριών, «επιτρέπουν» την αυθαιρεσία του «φύγε εσύ, έλα εσύ».

Γι΄ αυτό και το Σωματείο μας διαχρονικά έχει σταθερή και αμετακίνητη θέση για μόνιμες προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ, με διαφάνεια και κριτήρια, στη βάση των αναγκών της εταιρίας και όχι του ρουσφετιού!»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια