Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Μετεγκατάσταση Γυμναστικής ακαδημίας: Συνεχίζει να μην γνωρίζει τίποτα ο δήμαρχος Δάφνης-Υμηττού

Στο Δημοτικό Συμβούλιο Δάφνης-Υμηττού της Δευτέρας 30/1/2023, μετά από ερώτηση της Όλγας Χριστινάκη επικεφαλής των Πολιτών σε Κίνηση, ο Δήμαρχος κος Αναστάσιος Μπινίσκος έδειξε για άλλη μια φορά να μην γνωρίζει τίποτα  σχετικά με τη μετεγκατάσταση της Γυμναστικής Ακαδημίας στον χώρο της Πανεπιστημιούπολης.

Η Διοίκηση, ενώ αποκάλυψε, ότι το τελευταίο διάστημα είναι σε επικοινωνία με τον Κοσμήτορα της σχολής με σκοπό την αναβάθμισή των αθλητικών εγκαταστάσεων από τον Δήμο, δεν έχει μπει σε καμία σχετική συζήτηση.

Ο δήμαρχος μετά τις πιέσεις της αντιπολίτευσης δήλωσε στη δευτερολογία του:

"ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ την οποία την πήρε το Πανεπιστήμιο, ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ τον Δήμο, αργότερα ΙΣΩΣ αφορά τον Δήμο. Ο χώρος είναι δικός μας αλλά η χρήση, το λέει καθαρά το συμβόλαιο, ανήκει στο Πανεπιστήμιο. ΕΑΝ τώρα ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ και φύγουν, εδώ είμαστε να το συζητήσουμε. Είναι δικός μας ο χώρος, θα γίνουν αθλητικοί χώροι, θα γίνουν πολλά πράγματα."

Το θέμα αποκαλύφθηκε στο δημοτικό συμβούλιο Δάφνης-Υμηττού της 14ης Νοεμβρίου 2022 από τον δημοτικό σύμβουλο Ανδρουλάκη Ανδρέα, όπου και πάλι τότε ο δήμαρχος δεν πήρε θέση.

Τα νέα έγγραφα που παρουσίαση η Όλγα Χριστινάκη και αποδεικνύουν ότι το σχέδιο μετεγκατάσταση προχωράει με γοργούς ρυθμούς:










Στην παρακάτω ιστοσελίδα το Πανεπιστήμιο Αθηνών ενημερώνει το κοινό για το στάδιο της μετεγκατάστασης της ΣΕΦΑΑ στην Πανεπιστημιούπουλη:

https://www.phed.uoa.gr/i_scholi/egkatastaseis_kai_prosbasi/nea_kai_exelixeis_gia_ti_metegkatastasi_tis_scholis/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια