Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Mαζί δεν κάνουνε και χώρια δεν μπορούνε - Συνεχίζουν μαζί Μπινίσκος-Αναστασόπουλος

Συνεχίζουν μαζί Μπινίσκος-Αναστασόπουλος για την επανεκλογή τους στην διοίκηση του δήμου Δάφνης-Υμηττού. Εξάλλου από το 2014 βρίσκονται ανελλιπώς μαζί στη διοίκηση του δήμου Δάφνης-Υμηττού, αρχικά υπό τον Σταυριανουδάκη και από το 2019 με δήμαρχο τον ίδιο τον Μπινίσκο. 
Το 2019 ο Αναστασόπουλος διεκδίκησε τη δημαρχία απέναντι στον Μπινίσκο, όμως επικράτησε ο δεύτερος αφού είχε εξασφαλίσει και το χρίσμα της Νέας Δημοκρατίας, κάτι που αναμένεται και στη φετινή εκλογική αναμέτρηση.

Η δήλωση του δημάρχου Δάφνης-Υμηττού κου Αναστάσιου Μπινίσκου:

«Η πόλη μάς ενώνει», συνεχίζουμε μαζί και τα επόμενα χρόνια με τον Νίκο Αναστασόπουλο, για τη Δάφνη και τον Υμηττό.

Από την πρώτη μέρα εκλογής μου, το 2019, ο επικεφαλής τής παράταξης «Δάφνη-Υμηττός 2023 - το μέλλον σήμερα», Νίκος Αναστασόπουλος, πίστεψε στο όραμά μου για την πόλη μας και συναποφασίσαμε να συμπράξουμε. Ενώσαμε τις δυνάμεις μας, δουλέψαμε και δουλεύουμε σκληρά, με πρόγραμμα, σχεδιασμό και επιμονή για μια πόλη πιο βιώσιμη, πιο πράσινη, πιο προσιτή, πιο ανθρώπινη.

Στο πρόσωπό του, βρήκα έναν έντιμο συνοδοιπόρο, έναν πολύτιμο συνεργάτη, πλέον έναν αληθινό φίλο, που ξέρει να εργάζεται αποτελεσματικά για την πόλη μας, χωρίς αγκυλώσεις και πολιτικά τεχνάσματα. Χωρίς να βάζει προσωπικές φιλοδοξίες πάνω από το κοινό καλό.

Έπειτα από τρία και πλέον χρόνια κοινής πορείας και άριστης συνεργασίας, οι προσεχείς εκλογές του Οκτωβρίου θα μας βρουν πλέον και στο ίδιο ψηφοδέλτιο στον συνδυασμό «Η πόλη μάς ενώνει». Πάντα με κοινούς στόχους και με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον της πόλης μας.

Ευχαριστώ από καρδιάς, τον επικεφαλής Νίκο Αναστασόπουλο, τους εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους του, Παναγιώτη Βαρβιτσιώτη, Χρύσα Θάνου, Μενέλαο Κρούσο, Γιώργο Αναστασόπουλο και σχεδόν το σύνολο των συμμετεχόντων στον συνδυασμό «Δάφνη-Υμηττός 2023 - το μέλλον σήμερα» για την προσήλωση στο έργο μας, για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου μέχρι σήμερα και εφόσον το αποφασίσουν οι συμπολίτες μας για την επόμενη δημαρχιακή θητεία. 

Όλα αυτά τα χρόνια, μαζί πετύχαμε αρκετά. Είμαι βέβαιος, πως θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε με το ίδιο σθένος, για να πετύχουμε ακόμα περισσότερα.


Ο Δήμαρχος Δάφνης-Υμηττού

 Τάσος Μπινίσκος









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια