Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Αποσύρθηκε τελευταία στιγμή η συζήτηση για την ΠΥΡΚΑΛ στο Περιφερειακό συμβούλιο Αττικής μετά τις αντιδράσεις της αντιπολίτευσης

 

Σε πανικό είναι από ότι φαίνεται η διοίκηση της περιφέρειας Αττικής, αφού αποσύρθηκε τελευταία στιγμή η συζήτηση για την ΠΥΡΚΑΛ στο Περιφερειακό συμβούλιο Αττικής μετά από τις έντονες αντιδράσεις της αντιπολίτευσης σε δήμο Δάφνης-Υμηττού, όμορους δήμους και Περιφέρεια.

Σύμφωνα με την τελευταία στοιχεία, λίγες ώρες πριν τη συνεδρίαση η Περιφέρεια απέστειλε ενημερωτικό email που ανέφερε ότι το συγκεκριμένο θέμα "αποσύρεται/αναβάλετται για περαιτέρω διερεύνηση".

Εδώ μπορείτε να δείτε τι είχε γίνει πριν σχεδόν ένα μήνα όταν ο κος Πατούλης προσπάθησε να περάσει το θέμα της ΠΥΡΚΑΛ δια περιφοράς προπαραμονή Πρωτοχρονιάς 30/12/22: 
https://www.dafnoula.com/2023/01/blog-post.html

Και τότε η αντιπολίτευση είχε δράση άμεσα για να αποτραπεί η έγκριση της ΣΜΠΕ χωρίς συζήτηση: 

https://www.dafnoula.com/2022/12/blog-post_30.html

Άφαντη παραμένει η διοίκηση του δήμου Δάφνης-Υμηττού για άλλη μια φορά, με τον δήμαρχο να συνεχίζει κανονικά την προεκλογική του δραστηριότητα. Χθες μάλιστα παρευρέθηκε στη συγκέντρωση του υποψήφιου Βουλευτή με τη ΝΔ κου Τάκη Θεωδορικάκου στο Golf της Γλυφάδας.

 Οι ανακοινώσεις των δημοτικών παρατάξεων της αντιπολίτευσης στον δήμο Δάφνης-Υμηττού:




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια