Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Υμηττός: Χειροπέδες σε έξι ανήλικους για κλοπή και φθορές σε μοτοσικλέτα – Είχαν στην κατοχή τους «πεταλούδα»

Στη σύλληψη έξι ανήλικων για κλοπή κατά συναυτουργία, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και παράβαση του νόμου περί όπλων, προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές το μεσημέρι της Πέμπτης, στον  Υμηττό.

Πρόκειται για τέσσερις Έλληνες και δύο αλλοδαπούς, οι οποίοι συνελήφθησαν από αστυνομικούς της ΔΙΑΣ, στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας, οι έξι ανήλικοι εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς στην περιοχή του Υμηττού να περιεργάζονται μία μοτοσικλέτα, η οποία είχε κλαπεί νωρίτερα από την Ηλιούπολη και να προκαλούν φθορές σε αυτή.

Αφού μεταφέρθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Ηλιούπολης, οι έξι ανήλικοι συνελήφθησαν. Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία πτυσσόμενη ράβδος και ένα μαχαίρι τύπου πεταλούδα συνολικού μήκους 15 εκ..

Επιπλέον, συνελήφθησαν και οι κηδεμόνες των κατηγορούμενων για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια