Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Αλλάζει το ωράριο τροφοδοσίας των καταστημάτων στον Δήμο Δάφνης-Υμηττού και στην υπόλοιπη Αττική

Σύμφωνα με απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής εγκρίθηκε ο νέος κανονισμός ωραρίου λειτουργίας τροφοδοσίας καταστημάτων.

Οι πλέον σημαντικές αλλαγές επέρχονται στην Αθήνα όπου η τροφοδοσία θα επιτρέπεται από τις 9 το βράδυ έως τις 9 το πρωί. Από τον σχετικό περιορισμό εξαιρούνται οι μικρές επιχειρήσεις για τις οποίες θα επιτρέπεται η τροφοδοσία όλο το 24ωρο, αλλά με οχήματα μεικτού βάρους δύο τόνων ή 2,5 τόνων αν πρόκειται για ηλεκτροκίνητα.

Στον Δήμο Δάφνης –Υμηττού για την τροφοδοσία των καταστημάτων (super markets) της πόλης, καθορίζεται ωράριο τροφοδοσίας από τις 19:00 έως και 07.00 της επόμενης, με κάθε τύπο φορτηγού οχήματος. Για τις υπόλοιπες ώρες της ημέρας, ο ανεφοδιασμός τους θα διενεργείται με οχήματα μικτού βάρους μέχρι δύο (2) τόνων.

Στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης ωράριο τροφοδοσίας των Επιχειρήσεων, Υπεραγορών και λοιπών καταστημάτων (Super Markets, Πολυκαταστήματα, Αλυσίδες Καταστημάτων) καθ’όλο το 24 ωρο πλην των ωρών από 07:00 π.μ. έως και 10:30 π.μ., για τα φορτηγά αυτοκίνητα ωφέλιμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια