Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Ο υπουργός Ν. Παναγιωτόπουλος για την παρουσία κινηματογραφικών συνεργείων στις εγκαταστάσεις των ΕΑΣ στον Υμηττό


Απαντώντας σε ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης Αντώνιος Μυλωνάκης, με θέμα «Σε κινηματογραφικό στούντιο οι εγκαταστάσεις της (σ.σ. εταιρείας) ΕΑΣ (Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα)», ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νικόλαος Παναγιωτόπουλος διευκρίνισε ότι έχουν μισθωθεί σε εταιρείες τηλεοπτικών και κινηματογραφικών παραγωγών κυρίως εξωτερικοί χώροι και κάποιοι εσωτερικοί χώροι του συγκροτήματος εργοστασίου στον Υμηττό, οι οποίοι δεν χρησιμοποιούνται στην παραγωγική διαδικασία.
Παράλληλα γνωστοποίησε ότι από την ανωτέρω δραστηριότητα, τα ΕΑΣ εισπράττουν συμφωνημένα – συμβασιοποιημένα μισθώματα, τα οποία ενισχύουν τη ρευστότητα της εταιρείας.

Με τις ως άνω συνεργασίες επιδιώχθηκε η προβολή του ιστορικού ονόματος της εταιρείας (ΠΥΡΚΑΛ) και των εγκαταστάσεών της, ενόψει της επικείμενης μετεγκατάστασης, σχολίασε περαιτέρω. Αρμόδιο να σας απαντήσει είναι το συνερωτώμενο υπουργείο (υπουργειο Οικονομικών), κατέληξε.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια