Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Πόλη Φωτεινή: 500 μερίδες γευμάτων στα κέντρα Αγάπης της κάθε εκκλησιαστικής μας ενορίας

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η οικογένεια του δημοτικού μας συμβούλου Δημήτρη Τσούτσουρα προετοίμασε στην οικογενειακή τους ταβέρνα και πρόσφερε τις προηγούμενες ημέρες πάνω από 500 μερίδες γευμάτων στα κέντρα Αγάπης της κάθε εκκλησιαστικής μας ενορίας. 

Η πράξη αυτή, όπως κάθε πράξη είτε σε συλλογικό επίπεδο, είτε σε προσωπικό επίπεδο όλα αυτά τα χρόνια από τα μέλη της ανεξάρτητης συμμαχίας πολιτών Δάφνης- Υμηττού ΠΟΛΗ ΦΩΤΕΙΝΗ αποτελεί προσφορά μέσα από το περίσσευμα του κάθε ενός από εμάς στους φορείς και στα Κέντρα Στήριξης των συμπολιτών μας που δοκιμάζονται. Γίνεται μέσα από τις προσωπικές μας δυνατότητες. Εμείς δεν είμαστε διοίκηση ούτε αποτελούμε μέρος του κρατικού μηχανισμού ώστε να μπορούμε να παρέμβουμε με τα χρήματα και δυνατότητες που έχει ο μηχανισμός του δήμου και του κράτους. Και για όσους δεν το γνωρίζουν, κανένας εκλεγμένος που βρίσκεται στη θέση της αντιπολίτευσης δεν λαμβάνει καμία οικονομική αποζημίωση και δεν έχει καμία τεχνική ή άλλη βοήθεια για την εκπλήρωση του έργου του στο πλαίσιο της ευθύνης τους ως εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος. Οικονομικές αποζημιώσεις, γραφεία και πρόσβαση σε συμβούλους και υποστήριξη από το προσωπικό του δήμου έχει μόνο ο δήμαρχος και οι συμμετέχοντες στη διοίκηση.

Προσωπικά ευχαριστώ όλους τους φίλους, συνεργάτες εκλεγμένους και μη, που δίνουν κάθε μέρα ότι καλύτερο μπορούν ώστε να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις μας απέναντι σε όσους μας επέλεξαν αλλά και σε όσους δεν μας επέλεξαν. Είμαστε εδώ και διεκδικούμε μια καλύτερη κοινωνία για όλους μας. Αυτός είναι ο σκοπός μας και αυτόν υπηρετούμε όλα αυτά τα χρόνια στις γειτονιές του δήμου μας στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου.

Καλή δύναμη σε όλους και καλές γιορτές σε κάθε σπίτι του Δήμου μας σε κάθε σπίτι της χώρας μας.

Γιώργος Δαουλάρης

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια