Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Μετωπική εργαζομένων των ΕΑΣ Υμηττού με τον διευθύνοντα σύμβουλο

Μετωπική σύγκρουση εργαζομένων στα ΕΑΣ με τη διοίκηση της εταιρείας και ειδικότερα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας.

Σε ανακοίνωση τους εργαζόμενοι από τα ΕΑΣ Υμηττού αναφέρουν:

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ!

Στη διάρκεια της χθεσινής επίσκεψης του Τομέα Άμυνας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στα Ε.Α.Σ. Υμηττού, ο Δ. Σύμβουλος κ. Κωστόπουλος ευρισκόμενος σε σαφή κρίση πανικού, απαίτησε να αποχωρήσουμε η αντιπροσωπεία του Δ.Σ. Σωματείου και Εργασιακού στη συνάντηση της διοίκησης με την αντιπροσωπεία της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, παρά το γεγονός ότι τα μέλη της αντιπροσωπείας δεν είχαν καμία αντίρρηση να παρευρεθούμε.

Παράλληλα, προσπάθησε να κατασυκοφαντήσει μέλη του Δ.Σ. του Σωματείου αποδίδοντας τους ψευδώς, κομματική ιδιότητα.

Το ίδιο ακριβώς μοτίβο έκανε πριν μερικές εβδομάδες και εκπρόσωπός του, αποδίδοντας και πάλι κομματική ιδιότητα στον Πρόεδρο του Εργασιακού, στη διάρκεια εκδίκασης αγωγής.

Να καταλάβει ο κ. Κωστόπουλος ότι οι εκλεγμένοι στα θεσμικά όργανα εκπροσώπησης των εργαζομένων είμαστε εκπρόσωποι των εργαζομένων και μόνο στους εργαζόμενους απολογούμαστε.

Ο εγκάθετος του Μαξίμου που κατασπαταλά το δημόσιο χρήμα και βυθίζει την εταιρία στον αφανισμό, με φτηνά τεχνάσματα και τερτίπια επιχειρεί να απαξιώσει πλήρως το θεσμικό ρόλο των εκλεγμένων εκπροσώπων των εργαζομένων, δεν αποδέχεται τις δημοκρατικές διαδικασίες και συκοφαντεί όσους του αντιστέκονται και αναδεικνύουν την καταστροφική πολιτική της διοίκησης του και της κυβέρνησης στα Ε.Α.Σ.

Τον καταγγέλλουμε στους εργαζόμενους τους οποίους δεν τολμά να μας κοιτάξει στα μάτια.

Δεν αντέχει το διάλογο και την αντιπαράθεση και πάνω από όλα δεν αντέχει τις αποκαλύψεις για τα πεπραγμένα του.

Είναι ένα κοινός πολιτικός ψεύτης!

Δείτε εδώ το χθεσινό δημοσίευμα σχετικά με την επίσκεψη του Τομέα Άμυνας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στα ΕΑΣ Υμηττού

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια