Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Δάφνη-Υμηττός ΠΟΛΗ ΦΩΤΕΙΝΗ : Πως χαρακτηρίζεις μια διοίκηση που δεν λαμβάνει υπόψιν τους δημότες της;

 


Όταν λέμε ότι η Δημοτική αρχή λειτουργεί ως καθεστώς, όταν λέμε ότι η διοίκηση τακτοποιεί τις δικές της υποθέσεις, όπως το μοίρασμα έμμισθων θέσεων και τις εργολαβίες πανάκριβων έργων με μικρό ή καθόλου όφελος στη καθημερινότητα των δημοτών, δεν είμαστε καθόλου υπερβολικοί.
Το ότι η διοίκηση του Δήμου γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων της τα πραγματικά αιτήματα των κατοίκων του Δήμου μας και τακτοποιεί μόνο όσα δίνουν ρουσφετολογικό αντάλλαγμα το εννοούμε πραγματικά.
Μια ακόμη ιστορία απόλυτης αδιαφορίας, μας μετέφεραν πρόσφατα δημότες και τη φέρνουμε στη δημοσιότητα μήπως και οι αρμόδιοι αισθανθούν την ευθύνη τους και κάνουν κάτι. Αφού οι εκλογές έρχονται και μπορεί να γίνουν πιο φιλότιμοι, ας πράξουν επιτέλους αυτά που τους αναλογούν.
Ένας από τους κεντρικούς δρόμους του Δήμου μας, στη Δημοτική Κοινότητα Υμηττού έχει μετατραπεί σε καρμανιόλα.
Καθημερινά σχεδόν είναι τα τρακαρίσματα και αρκετές είναι οι φορές που υπήρξαν σοβαροί τραυματισμοί.
Πρόκειται για την Λεωφόρο Κωνσταντινουπόλεως, στην διασταύρωση της με την οδό Αγίας Φωτεινής, που βρίσκεται στη Δημοτική Κοινότητα Υμηττού.
Οι κάτοικοι προσπαθούν να επικοινωνήσουν με τον Δήμο εδώ και 3 χρόνια αλλά δυστυχώς δεν τους παίρνει κανείς στα σοβαρά.
Βλέποντας αυτή την αδιαφορία, αποφάσισαν να ενημερώσουν τον Συνήγορο του Πολίτη άλλα και αρμόδια Υπουργεία, όπως το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και το Υπουργείο Μεταφορών. Σε αντίθεση με την διοίκηση του δήμου Δάφνης – Υμηττού, οι συγκεκριμένοι φορείς απάντησαν και πρότειναν και λύση.
Δυστυχώς όμως, ο Δήμαρχος όπως και οι πολιτικοί του συνέταιροι εξακολουθούν να κωφεύουν.
Μετά την επιμονή και τις συνεχείς διαμαρτυρίες των κατοίκων, χρειάστηκαν μόλις 3 χρόνια για να απαντήσει η Τεχνική υπηρεσία με αυτόν τον τρόπο:
«Σας γνωρίζουμε ότι δεν είναι δυνατή η τοποθέτηση παλλόμενου φαναριού και διάβασης πεζών στην λεωφόρο Κωνσταντινουπόλεως & Αγίας Φωτεινής για τον λόγο ότι θα πρέπει να εκπονηθεί νέα κυκλοφοριακή μελέτη για την εν λόγω περιοχή».
Κύριοι της Διοίκησης, μέχρι σήμερα πιστεύαμε ότι αδιαφορείτε, μετά όμως από την απάντησή σας είμαστε βέβαιοι ότι όσο παραμένετε στο τιμόνι της διοίκησης γίνεστε όλο και πιο επικίνδυνοι.
Όπως και σε άλλες περιπτώσεις που σας έχουμε επισημάνει όλα αυτά τα χρόνια, πχ. outdoor πινακίδες σε ταράτσες καταστημάτων επί της Λ. Βουλιαγμένης και ανάγκη για κρεμαστά φανάρια στις κεντρικές Λεωφόρους Βουλιαγμένης, Ηλιουπόλεως και Εθν. Αντιστάσεως θέλουμε να γνωρίζετε ότι καθιστούμε πλέον όλους σας υπεύθυνους για την ακεραιότητα των κατοίκων του Δήμου μας.

(Οι φωτογραφίες στάλθηκαν από δημότες, αναφέροντας ένα από το πολλά ατυχήματα που συμβαίνουν στο συγκεκριμένο δρόμο.)


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια