Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


4 Οκτωβρίου Παγκόσμια Ημέρα Ζώων 🐾 Ημέρες Γιορτής! Σέβομαι και προστατεύω τα ζώα! Υιοθετώ δεν αγοράζω!

🟠Σάββατο & Κυριακή 08-09 Οκτωβρίου, από τις 11.00 έως τις 15.00Πλατεία Αλέκου Παναγούλη (δίπλα στο σταθμό μετρό  ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - ΑΛ. ΠΑΝΑΓΟΥΛΗΣ).

Φιλοζωικό Bazaar 🔸 Ημέρες υιοθεσίας 🔸 Δημιουργικές δράσεις ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης για κάθε ηλικία!

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για τα δικαιώματα των ζώων, ο Δήμος Αγίου Δημητρίου σε συνεργασία με το Προστατεύω & Φροντίζω - Δίκτυο Ζωόφιλων Αγ. Δημητρίου και το φιλοζωικό σωματείο SCARS - Second Chance Animal Rescue Society, Greece διοργανώνουν διήμερο γιορτής με στόχο την ευαισθητοποίηση για τα δικαιώματα των ζώων, την ενίσχυση των αδέσποτων ζώων της πόλης και την προώθηση τετράποδων φίλων της περιοχής προς υιοθεσία!

Με πλήθος δραστηριοτήτων για μικρούς και μεγάλους, αλλά και χαρούμενα μουσουδάκια που αναζητούν μια παντοτινή οικογένεια!

🐾 BAZAAR για την οικονομική υποστήριξη των αδέσποτων ζώων της περιοχής! Θα βρείτε υπέροχα πραγματάκια για εσάς και τους μικρούς μας φίλους!
🐾 Ημέρες Υιοθεσίας ‼️ Θα υπάρχουν σκυλάκια, ενήλικα και κουτάβια, και γατάκια του Δήμου Αγίου Δημητρίου και του Δήμου Δάφνης -Υμηττού προς υιοθεσία!
🐾 Τοίχος υιοθεσίας με γατούλες! Θα μπορείτε να δείτε σε αφίσες γατάκια της περιοχής μας που ψάχνουν υιοθεσία!
🐾 Δημιουργικές δραστηριότητες για παιδιά! Ζωγραφική, face painting, φιλοζωική εκπαίδευση!
🐾 Φιλοζωική ενημέρωση για ενήλικες!
🐾Καλάθι δωρεών για τα αδεσποτάκια της περιοχής! Υπάρχει μεγάλη ανάγκη για αναλώσιμα για τα ζωάκια που φιλοξενούνται από εθελοντές σε σπίτια! Χρειαζόμαστε κυρίως αντιπαρασιτικά (αμπούλες , χάπια, σπρέυ, πάστες) για σκυλάκια και γάτες  καθώς και κλινικές τροφές! (gastro, i/d , recovery, κ.λπ.)

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια