Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Άγιος Δημήτριος: Κυριακάτικη ποδηλατάδα στην πόλη Κυριακή 23 Οκτωβρίου, στις 10:30 το πρωί

 🚴‍♂️ Μια Κυριακάτικη ποδηλατάδα διοργανώνει ο Δήμος μας σε συνεργασία με τον Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος, την Κυριακή 23 Οκτωβρίου, στις 10:30 το πρωί!

🔘 Η εκκίνηση θα πραγματοποιηθεί από το κέντρο της πόλης, και συγκεκριμένα από το μνημείο Ηρώων (πεζόδρομος Ανδρέα Παπανδρέου) με κατεύθυνση προς το Πάρκο Ασυρμάτου, όπου θα γίνει μια στάση 30 λεπτών και επιστροφή και πάλι στο μνημείο Ηρώων.

 Με την ολοκλήρωση της διαδρομής, δυο τυχεροί/τυχερές θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν από ένα ηλεκτρικό πατίνι🛴 🎁

🚴‍♀️ Ο πρώτος ποδηλατικός γύρος του Αγίου Δημητρίου αποτελεί μια πρωτοβουλία που ο Δήμος φιλοδοξεί να επαναλαμβάνεται στην πόλη μας μια φορά το μήνα, και να γίνει η συνήθεια αυτή, που θα προωθεί:

🚲Την υγεία και την ευεξία όσων συμμετέχουμε
🚲Την εξάσκηση για μια ασφαλή μετακίνηση στην πόλη
🚲Την ενθάρρυνση στη χρήση εναλλακτικών μέσων μετακίνησης, όπως είναι το ποδήλατο και γενικά τα μέσα μικροκινητικότητας, για τις σύντομες αποστάσεις μας μέσα στην πόλη
🚲Τη διασκέδαση και τη χαρά του ποδηλάτου! 

Διαδρομή: Μνημείο Ηρώων (πεζόδρομος Ανδρέα Παπανδρέου) ➡️ Κ. Καραμανλή ➡️ Πρ. Δρακάκη ➡️ Ευβοίας ➡️ Τενέδου ➡️ Πάρκο Ασυρμάτου.
Επιστροφή: Οδός Ασυρμάτου ➡️ Γενναδίου ➡️ 25ης Μαρτίου ➡️ Θ. Σταματίου ➡️ μνημείο Ηρώων (πεζόδρομος Ανδρέα Παπανδρέου)

👮‍♀️👮Η Δημοτική Αστυνομία του Δήμου μας, σε συνεργασία με την Τροχαία Ελληνικού και Καλλιθέας, θα φροντίσει για την ασφαλή μετακίνησή μας καθ’ όλη τη διάρκεια του ποδηλατικού γύρου, αλλά και γενικότερα της δράσης Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια