Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


ΠΥΡΚΑΛ: Στο PPF του ΤΑΙΠΕΔ το επόμενο βήμα κατασκευής του Κυβερνητικού Πάρκου και η μετεγκατάσταση των ΕΑΣ από τον Υμηττό στην Μάνδρα

 

Μήνας εξελίξεων είναι ο Σεπτέμβριος για την αξιοποίηση σημαντικών ακινήτων του δημοσίου και την προώθηση αρκετών από τις αναπλάσεις που έχει αναλάβει η Μονάδα Συμβάσεων Στρατηγικής Σημασίας (PPF) του ΤΑΙΠΕΔ.

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να εγκριθεί από την Κυβερνητική Επιτροπή και η ανάληψη από το PPF της προετοιμασίας του διαγωνισμού για την κατασκευή και διαχείριση μέσω ΣΔΙΤ του «κυβερνητικού πάρκου» στο ακίνητο της Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα (ΕΑΣ, πρώην ΠΥΡΚΑΛ) στις παρυφές του Υμηττού. Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, στόχος είναι η μετεγκατάσταση εννέα υπουργείων στο «κυβερνητικό πάρκο» που σήμερα στεγάζονται σε 127 κτίρια με τις ετήσιες δαπάνες για ενοίκια και λειτουργία να ξεπερνούν τα 33 εκατ. ευρώ. Το PPF αναλαμβάνει, σύμφωνα με πληροφορίες, και τη μετεγκατάσταση της ΕΑΣ από το μεγάλο ακίνητο στη Δάφνη, στην περιοχή της Μάνδρας.

Πηγή: powergame.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια