Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


1ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ Περιφέρειας Αττικής ανοιχτό θέατρο «ΚΑΤΙΝΑ ΠΑΞΙΝΟΥ» ΑΤΤΙΚΟ ΑΛΣΟΣ - 30 ΜΕΡΕΣ ΜΟΥΣΙΚΗ 1-30 Σεπτέμβρη 2022


 Όλες οι μουσικές παραστάσεις ξεκινούν στις 21:00μμ και η είσοδος για το

κοινό είναι δωρεάν. Κρατήσεις θέσεων θα γίνονται μέσω της ιστοσελίδας της

Περιφέρειας Αττικής και στο σύνδεσμο

https://www.ticketservices.gr/event/perifereia-attikis-festival-theatrou-2022/

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ/ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ - ΜΗΝΑΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

 

Πέμπτη, 1η Σεπτεμβρίου: Μουσικoχορευτική παράσταση με τίτλο «Μικρά Ασία – Τόπος Ελληνικός. 100 Χρόνια Προσφυγικής Ζωής». Ένα αφιέρωμα στα 100 χρόνια από τη Καταστροφή της Μ. Ασίας, της Ανατολικής Θράκης και τον Ξεριζωμό του Ελληνισμού της Ανατολής από το Εκκλησιαστικό Ίδρυμα Βυζαντινής και Παραδοσιακής Μουσικής Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, την Ορχήστρα «ΚΑΝΩΝ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Γιώργου Δεμελή.  Ερμηνεύουν η Σοφία Μάνου και ο Σταύρος Χαλιαμπάλιας. Αφήγηση: Άννα Λιάμη. Συμμετέχει το χορευτικό τμήμα του Κέντρου Εκκλησιαστικής Διακονίας Οινοφύτων και το Χορευτικό της Ακαδημίας Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών «Λυγκηστές».

Σάββατο, 3 Σεπτεμβρίου: Μουσική συναυλία με το Μάριο Φραγκούλη και την Deborah Mayers.

Δευτέρα, 5 Σεπτεμβρίου: Μουσική συναυλία με το Ματθαίο και τον Κωνσταντίνο Τσαχουρίδη. Ένα μουσικό συναπάντημα από παραδοσιακό τραγούδι των Ελλήνων του Πόντου και το πολυφωνικό τραγούδι της Ηπείρου.

Τρίτη, 6 Σεπτεμβρίου: Μουσική συναυλία με τίτλο «Βάρα Νταγερέ». Μια μουσική παράσταση με τα ωραιότερα κλασσικά λαϊκά τραγούδια μεγάλων δημιουργών κι αναφορές στην παράδοση και το ρεμπέτικο. Ερμηνεύουν ο Μπάμπης Βελισσάριος, ο Δημήτρης Ρέππας και (φιλική συμμετοχή) η Στέλλα Καρύδα.

Τετάρτη, 7 Σεπτεμβρίου: Μουσικοθεατρική παράσταση με τίτλο «Ή εμένα ή την άλλη» με τη Λένα Αλκαίου και τη Σοφία Βόσσου.

Παρασκευή, 9 Σεπτεμβρίου: Μουσική συναυλία με τη Μαρίνα Σάττι.

Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου: Μουσική συναυλία με τίτλο «Ταξίδι στο χρόνο» με την Τερέζα και το Γιώργο Κατσαρό. Μαζί τους το συγκρότημα Latina Loca.

Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου: Μουσική συναυλία με τίτλο «Η Αρχόντισσα και ο Αλήτης-Ωδή στους συνθέτες και στιχουργούς που έντυσαν τις ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου με τους ήχους του», με την Τίνα Τράκου και το μαέστρο Νίκο Κρητικό.

Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου: Μουσική συναυλία – Αφιέρωμα στο σπουδαίο Γρηγόρη Μπιθικώτση, τον «Ερμηνευτή της Ρωμιοσύνης» που φέτος εορτάζονται τα 100 έτη από τη γέννησή του. Ερμηνεύει ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης. Αφηγήτρια η Άννα Μπιθικώτση.

Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου: Μουσική συναυλία με τίτλο «Εκεί που η πέτρα μαύρισε ανθίσαν μενεξέδες», με το Γεράσιμο Ανδρεάτο, το Μάκη Ψαραδέλλη, τη Σταυρούλα Εσαμπαλίδη και την Ελένη Καρακάση.

Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου: Μουσική συναυλία με την Ελευθερία Αρβανιτάκη και το Γιώργο Περρή.

Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου: Μουσική συναυλία -Αφιέρωμα στο Μίκη Θεοδωράκη με την Ορχήστρα Μίκης Θεοδωράκης. Ερμηνεύει ο Βασίλης Λέκκας, ο Άγγελος Θεοδωράκης και η Ρίτα Αντωνοπούλου.

Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου: Μουσική συναυλία με το Γιάννη Βαρδή, το Γιώργο Λιανό και τη Μαρία Καρλάκη.

Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου: Μουσική συναυλία με τον Άκη Δείξιμο και τον Κώστα Δόξα.

Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου: Μουσική συναυλία με τίτλο «Όταν ο Μίμης μαγεύει …». Ένα αφιέρωμα στο σπουδαίο Μίμη Πλέσσα.

Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου: Μουσική συναυλία με τη Ζωή Τηγανούρια.

Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου: Μουσική συναυλία με τον Παντελή Θαλασσινό, το Γεράσιμο Ανδρεάτο, τη Βιολέτα Ίκαρη, την Ιουλία Καραπατάκη κ.α..

Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου: Μουσική συναυλία με τίτλο «Ταξίδι στο Χρόνο», μια αναδρομή από τον ελληνικό κινηματογράφο και το ρεμπέτικο μέσα σε αυτόν. Ερμηνεύουν η Μαριαλένα Ροζάκη και ο Άρης Πλασκοβίτης.

Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου: Μουσική συναυλία με τίτλο «Με πινέλα και Χρώματα μόνο», με τη σοπράνο Τζίνα Φωτεινοπούλου και τον ηθοποιό – ερμηνευτή Παναγιώτη Πετράκη. Καλλιτεχνική Επιμέλεια: Φωκάς Ευαγγελινός.

Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου: Μουσική συναυλία με το Σταύρο Σαλαμπασόπουλο και την Αρτέμιδα Ματαφιά.

Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου: Μουσική συναυλία με το νεανικό συγκρότημα Andronikos and the Band και στη συνέχεια με τους Peppers Beatles Tribute Band. Μία βραδιά γεμάτη rock αναμνήσεις αλλά και έντεχνο τραγούδι.

Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου: Μουσική συναυλία με το Νίκο Πορτοκάλογλου και τη Ρένα Μόρφη.

Σάββατο, 1η Οκτωβρίου: Μουσική συναυλία με τίτλο «Αγάπης Λόγια», με τη σολίστ υψίφωνο Μάρα Θρασυβουλίδου και τον τενόρο Αντώνη Κορωναίο, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του μαέστρου Γιώργου Νιάρχου. Ένα μελωδικό ταξίδι με υπέροχα ακούσματα από την ελληνική οπερέτα και αγαπημένα τραγούδια των Αττίκ, Μιχάλη Σουγιούλ και Κώστα Γιαννίδη. Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων.

Κυριακή, 2 Οκτωβρίου: Μουσική συναυλία με τίτλο «FolkieRockie. Από τη rock στην παράδοση», με το συγκρότημα Karmica και το Γιώργο Παντερή. Guest ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια