Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Οδηγίες για την ψηφιακή εγγραφή όλων των αθλητών του Αμύντα

Ο Αθλητικός Όμιλος Υμηττού Αμύντας ενημερώνει, ότι ο τρόπος έκδοσης δελτίων αθλητή άλλαξε. Κάλεσμα σε γονείς και αθλητές για τη δημιουργία του Μητρώου Αθλουμένων.

Αναλυτικότερα, ενημερώνουμε τους αθλητές και τις αθλήτριες του Συλλόγου μας οι οποίοι κατέχουν δελτίο αθλητή, ότι πρέπει να κάνουν εγγραφή στη ψηφιακή πλατφόρμα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης. Τονίζουμε ότι η εγγραφή είναι υποχρεωτική για όλους τους αθλητές και αθλήτριες και γίνεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://apps.basket.gr/login/.

Οδηγίες χρήσης της πλατφόρμας αναλυτικά στη διεύθυνση: https://apps.basket.gr/documentation/. Η ταυτοποίηση για τους ενήλικες γίνεται με τους προσωπικούς τους κωδικούς taxisnet, για δε τους ανήλικους αθλητές, η ταυτοποίηση θα γίνει από τον κηδεμόνα που έχει τη γονική μέριμνα.

Παρακαλούμε οι εγγραφές να γίνουν το συντομότερο δυνατό. Αθλητές που θέλουν να μεταγραφούν ή να αποδεσμευτούν ακολουθούν την ίδια διαδικασία, προκειμένου να μπορέσουν στη συνέχεια να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή τους.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια