Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


23η τακτική Συνεδρίασης Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Δάφνης-Υμηττού - Τρίτη 30.08.2022 και ώρα 10:00 π.μ

 

Τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής επιτροπής την  Τρίτη 30 Αυγούστου 2022 και ώρα 10:00 π.μ. στο Δημοτικό Κατάστημα Δάφνης, στο γραφείο Δημάρχου 1ο όροφος, Έλλης 16 & Κανάρη, και ταυτόχρονα με τηλεδιάσκεψη για  συζήτηση και λήψη  αποφάσεων  στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1ο Θέμα: Έγκριση 2ου πρακτικού του διαγωνισμού του έργου «Ποιοτική - Περιβαλλοντική και εμπορική ανάπτυξη ιστορικού κέντρου της Δημοτικής Κοινότητας Δάφνης του Δήμου Δάφνης-Υμηττού».

2ο Θέμα: Έγκριση 5ης αναμόρφωσης Προϋπολογισμού οικ. έτους 2022 του Ν.Π. με την επωνυμία «Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής Δάφνης-Υμηττού» κατόπιν απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.

3ο Θέμα: Έγκριση 1ου και 2ου Πρακτικού του ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού με τίτλο:  «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΟΥ ΧΑΡΤΙΟΥ & ΛΟΙΠΩΝ ΕΝΤΥΠΩΝ για τις ανάγκες του Δήμου Δάφνης-Υμηττού».

4ο Θέμα: Έγκριση του 1ου ΑΠΕ και 1ου ΠΚΤΜΝΕ του έργου   «Επιχορήγηση του Δήμου Δάφνης-Υμηττού και του Νομικού Προσώπου αυτού για προσαρμογή λειτουργούντων δημοτικών βρεφικών, παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών στις προδιαγραφές του νέου θεσμικού πλαισίου αδειοδότησης σύμφωνα με τις διατάξεις του π.δ. 99/2017».

5ο Θέμα: Εισήγηση προς έγκριση στο Δημοτικό Συμβούλιο της 5ης Αναμόρφωσης Προϋπολογισμού Εσόδων-Εξόδων Έτους 2022.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια