Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Αυξάνονται Κατά Ένα Τα Μέλη Του ΣΠΑΥ – Επιστρέφει Στην Οικογένεια Του Συνδέσμου Ο Δήμος Δάφνης – Υμηττού



Αυξάνονται τα μέλη του Συνδέσμου Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού. Οι Δέκα Δήμαρχοι – Μέλη του Συνδέσμου από την αρχή της τρέχουσας θητείας είχαν συζητήσει το ενδεχόμενο να διευρυνθεί ο Σύνδεσμος και κατόπιν ενεργειών του Προέδρου του ΣΠΑΥ Γιάννη Κωνσταντάτου πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Δήμαρχο Δάφνης Υμηττού Αναστάσιο Μπινίσκο.

Η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Δάφνης – Υμηττού να επιστρέψει στην οικογένεια του ΣΠΑΥ ενισχύοντας ακόμα περισσότερο την προσπάθεια που καταβάλεται για την προστασία, την ανάδειξη και τη θωράκιση του βουνού μας απέναντι σε κάθε κίνδυνο χαιρετίστηκε από το Σύνδεσμο Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού.

«Η αυτοδιοίκηση ενώνει, η αυτοδιοίκηση είναι μία συλλογική αντίληψη και θέλω να συγχαρώ προσωπικά τον Δήμαρχο Αναστάσιο Μπινίσκο ο οποίος εισηγήθηκε να επιστρέψει στην οικογένεια του ΣΠΑΥ ο Δήμος Δάφνης -Υμηττού, συμβάλλοντας ενεργά στην κοινή περιβαλλοντική συμμαχία των δήμων και λαμβάνοντας τα σπουδαία οφέλη από τα εμβληματικά έργα που υλοποιούνται σε όλους τους Δήμους γύρω από τον Υμηττό με αρχή το καινοτόμο πρόγραμμα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης των μαθητών το οποίο θα θέσουμε σε εφαρμογή από τον προσεχή Σεπτέμβρη» δήλωσε ο Πρόεδρος του ΣΠΑΥ & Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος.

«Πρόκειται για μία ακόμα σημαντική συνεργασία με την οποία ενώνουμε την πολύτιμη περιβαλλοντική, ιστορική και πολιτιστική κληρονομιά του Υμηττού με τον Δήμο που φέρει το όνομά του», συμπλήρωσε.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια