Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


(Βίντεο) Yoga τα πρωινά στο γραφείο της πενταμελούς επιτροπή για την παρακολούθηση του προγράμματος διαχείρισης αδέσποτων ζώων συντροφιάς του δήμου ΔάφνηςΥμηττού;

Καταγγελία πραγματοποίησε στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο Δάφνης-Υμηττού ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος κος Δημήτρης Αργιανάς, ότι τα πρωινά στα γραφεία της Φιλοζωικής επιτροπής του δήμου Δάφνης-Υμηττού πραγματοποιείται γυμναστική Γιόγκα.

Πρόεδρος της Πενταμελούς Επιτροπής Παρακολούθησης του Προγράμματος Διαχείρισης Αδέσποτων Ζώων Συντροφιάς- Φιλοζωικής Επιτροπής είναι η Εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος κα Σκιαδοπούλου Γεωργία,η οποία και απάντησε, ούτε διαψεύδοντας, αλλά ούτε και επιβεβαιώνοντας το γεγονός.

Εδώ το απόσπασμα από το δημοτικό συμβούλιο:


Αποκλειστικές φωτογραφίες














































Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Παλι καλα..😍😉.απο το να μην κανουν τιποτε και να κάαααααθονται...Ο δημος πηρε 50.000 για το προγράμμα διαχείρισης-στειρωσης αδέσποτων ζώων συντροφιάς...και στειρωσεις δεν ειδαμε, περα απο την τοποθετηση κατι μικροσκοπικων - δυσλειτουργικων ταϊστρων-ποτίστρων. . και τη διαθεση 800κιλα τροφης - της φθηνοτερης της αγορας - σε καποιους εθελοντες, την οποια κακης ποιότητας τροφη, τα ζωα δεν την τρωνε με τιποτε. Επικοινωνω απο τον Μαρτιο για τις στειρωσεις και καθε φορα, μου απαντουν : σε 20 μερες ! Ειμαστε στα μεσα Ιουλιου ! 😢😱🤔😭 ( ωραιες φωτογραφιες των σκυλακων :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή