Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


4η Ολομέλεια Ανεξάρτητης Δημοτικής Παράταξης "Δάφνη-Υμηττός ΠΟΛΗ ΦΩΤΕΙΝΗ"


Η 4η ολομέλεια της ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης “Δάφνη - Υμηττός ΠΟΛΗ ΦΩΤΕΙΝΗ”, ολοκληρώθηκε με επιτυχία με τη συμμετοχή εκλεγμένων δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων υποψηφίων του 2019, όπως και νέων φίλων και υποστηρικτών, τη Δευτέρα 27 Ιουλίου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στον 2ο όροφο του πρώην Δημαρχείου Υμηττού.
Ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης του ενιαίου Δήμου Δάφνης – Υμηττού Γιώργος Δαουλάρης, ενημέρωσε το σώμα της συνέλευσης για όλα όσα είναι σε εξέλιξη στην περιοχή μας. Έπειτα, προχώρησε σε ενημέρωση για τις επικείμενες εθνικές εκλογές, οι οποίες όπως φαίνεται θα εξελιχθούν αρχές φθινοπώρου, ενώ με την ολοκλήρωσή τους θα μπούμε στην τελική ευθεία προετοιμασίας για τις δημοτικές εκλογές, όπου και ξεκαθάρισε ότι θα είναι εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος.
Η δήλωσή του αυτή όπως είπε, έρχεται να δώσει απάντηση στο ερώτημα που πολλοί δημότες απευθύνουν τόσο στο ίδιο όσο στους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους καθώς και σε φίλους της δημοτικής παράταξης, με αφορμή τις φήμες για νέες υποψηφιότητες προσώπων στις παράπλευρες δημοτικές ομάδες.
Ο Γιώργος Δαουλάρης, όπως και οι δημοτικοί σύμβουλοι Δάφνης, Δημήτρης Τσούτσουρας, Νίκος Ντίνος και Υμηττού, Ρόη Ρούσσου, οι οποίοι ήταν επίσης παρόντες στη συνάντηση της Δευτέρας, έδωσαν μια πλήρη εικόνα του τρόπου λειτουργίας του συμβουλίου τα τρία τελευταία έτη. Σε αυτό το έργο, φυσικά έχουν συμβάλει και οι κοινοτικοί σύμβουλοι της κοινοτικής ομάδας Δάφνης, Μαρίνα Κόλλια (Προέδρος), Λορέντζος Σιγανός, Γιάννης Δραγάτσης, και της Κοινότητας Υμηττού, Χριστίνα Αποστολάκη, Γιώργος Ανδριτσόπουλος και Αργυρώ Πάσχου.
Όσοι παρευρέθηκαν, με τις τοποθετήσεις τους αναφέρθηκαν στα πολλά προβλήματα που έχουν συσσωρευτεί στον ενιαίο δήμο. Προβλήματα που ξεκινούν από την καθαριότητα και ακουμπούν κάθε τομέα της καθημερινότητας του δήμου. Όλοι τόνισαν πως η νέα διοίκηση δεν έχει καταφέρει τα 3 αυτά χρόνια να παρουσιάσει ουσιαστικό έργο, ένα έργο που να φέρνει προοπτική. Η διοίκηση των 3 συνεταίρων συνδυασμών, κρίνεται από τους δημότες ως ανεπαρκής και η θητεία τους την περίοδο 2019- 2023, όταν ολοκληρωθεί, θα καταγραφεί δυστυχώς ως μια απόλυτα χαμένη 4ετία για τον δήμο μας.
Για τους λόγους αυτούς, μες τους επόμενους μήνες, αμέσως μετά τις επικείμενες εθνικές εκλογές, που πιθανότατα θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τα μέσα του φθινοπώρου, ξεκινάει η αντίστροφη μέτρηση για τη διαδικασία της δημοτικής αναμέτρησης. Κάθε δημότης που θέλει να αλλάξει το καθεστώς που καθηλώνει την εξέλιξη του δήμου, αποτελεί τον πυρήνα της επανεκκίνησης. Η ευθύνη ανήκει σε όλους μας και ο χρόνος που ακολουθεί είναι αυτός που μπορεί να οδηγήσει στην αποδέσμευση της πόλης μας από το καθεστώς μιας στενής παρέας που αποφασίζει με μόνο γνώμονα τα οικογενειακά και προσωπικά τους συμφέροντα.
Κανένα όραμα δεν υπάρχει σε αυτή τη παρέα για την εξέλιξη και πρόοδο του δήμου. Τα πάντα γύρω μας ομολογούν αυτό.
Τον Φεβρουάριο του 2019 ξεκινήσαμε και ενώ οι 8 συνυποψήφιοι συνδυασμοί είχαν προηγηθεί πολλούς μήνες, πριν καταφέραμε σε 2 μήνες να οργανώσουμε μέσα από ένα ανεξάρτητο κίνημα πολιτών μια πρόταση η οποία στις 26 Μαΐου του 2019 οδήγησε με την επιλογή των δημοτών στο 2ο γύρο.
Επιλογή που την Κυριακή 2 Ιουνίου έγινε η πρώτη επιλογή στη δημοτική περιφέρεια της Δάφνης με 52% και η 2η σε αυτή του Υμηττού με 38%. Από τότε έως σήμερα παραμείναμε σταθεροί και προσηλωμένοι σε όσα υποσχεθήκαμε, δεν πουλήσαμε αυτή την υπόσχεση για κανένα λόγο, για καμία έμμισθη θέση.
Με αυτή την υπόσχεση, που καθημερινά αγκαλιάζουν οι συμπολίτες μας θα δώσουμε το παρόν στις δημοτικές εκλογές στις 8 Οκτώβρη του 2023 και με την απόφασή τους το 2024 θα προχωρήσουμε στην επανεκκίνηση του δήμου μας.


 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια