Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Πρόσληψη 11 ατόμων στον Δήμο Δάφνης-Υμηττού με συμβάσεις ορισμένου χρόνου 8 μηνών

 

Ο Δήμος Δάφνης-Υμηττού προκηρύσσει την πρόσληψη συνολικά 11 ατόμων με σκοπό την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα.

Οι προσλήψεις θα υλοποιηθούν με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (ΣΟΧ) για συνολικό χρονικό διάστημα 8 μηνών.

Οι ειδικότητες
Οι ειδικότητες για τη συγκεκριμένη προκήρυξη είναι οι εξής:

  • ΔΕ Οδηγοί Απορριμματοφόρων [Γ΄ (C) κατηγορίας – με κάρτα ψηφιακού ταχογράφου] – 3 θέσεις
  • ΥΕ Εργάτες Καθαριότητας (ως συνοδοί απορριμματοφόρων και στον οδοκαθαρισμό) – 8 θέσεις

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 2 ΔΕ/ΥΕ και να την υποβάλουν μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά είτε ηλεκτρονικώς στη διεύθυνση e-mail: prokirikseis@dafni-ymittos.gov.gr, είτε ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή, στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Δάφνης–Υμηττού, Έλλης 16 & Κανάρη, Τ.Κ. 17235, Δάφνη, υπόψιν κου Δημητράντζου (τηλ. επικοινωνίας: 2132037870).

Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής και στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Η αίτηση συμμετοχής που θα υποβληθεί ηλεκτρονικά πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένη, με φυσική υπογραφή. Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν γίνονται δεκτές.

Η χρονική προθεσμία των αιτήσεων δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί από τον δήμο Δάφνης-Υμηττού.

Πατήστε εδώ για να δείτε ολόκληρη την προκήρυξη

Κατεβάστε το έντυπο ΣΟΧ 2 ΔΕ – ΥΕ εδώ

Κατεβάστε το παράρτημα ανακοινώσεων εδώ

Κατεβάστε την υπεύθυνη δήλωση κωλύματος εδώ

“Προθεσμία υποβολής αιτήσεων από 19/7/2022 έως 28/7/2022”


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια