Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Συναυλία της διεθνούς φήμης Ελληνίδας Σοπράνο Σόνιας Θεοδωρίδου την 22 Ιουλίου 2022 στον προαύλιο χώρο του Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής

Η διεθνούς φήμης Ελληνίδα Σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου, θα εμφανιστεί στις 22 Ιουλίου 2022, στον προαύλιο χώρο του Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής, στο Δήμο Δάφνης – Υμηττού, για να δώσει το πιο ατμοσφαιρικό κοντσέρτο του καλοκαιριού,  με μία επιλογή τραγουδιών – έκπληξη του ελληνικού και διεθνούς ρεπερτορίου, που θα μαγέψουν και θα συγκινήσουν όλους!

Η Ελληνίδα ερμηνεύτρια του λυρικού τραγουδιού, μαζί με σύνολο καταξιωμένων μουσικών και τη συμμετοχή γυναικείου φωνητικού συνόλου, θα παρουσιάσει μια ξεχωριστή συναυλία, με επιτυχίες  από το διεθνές και ελληνικό  ρεπερτόριο, τραγούδια που όλοι αγαπήσαμε και εξακολουθούμε να αγαπάμε, να σιγοτραγουδάμε και με αυτά να συνδέουμε τις μεγάλες μας στιγμές.

Ένα ταξίδι στο χρόνο και στο μουσικό σύμπαν, με αναφορές σε ποικίλα μουσικά είδη, μοναδικά και αγαπημένα ακούσματα που ενώνουν τον κόσμο της ανατολής και της δύσης, ερμηνευμένα μοναδικά από την αισθαντική και βελούδινη φωνή της Σόνιας Θεοδωρίδου.

Από τους Nino Rota, Ennio Moriccone, Jacques Brel, Loreena  McKennitt  έως τον Μάνο Χατζηδάκι, τον Γιάννη Σπανό, τον Μίκη Θεοδωράκη, τον Σταύρο Ξαρχάκο, τον Γιάννη Μαρκόπουλο και πολλούς άλλους δημοφιλείς και αγαπημένους συνθέτες, η μεγάλη μας Σοπράνο μας δείχνει τον δρόμο και τον τρόπο με τον οποίον  η μουσική ενώνει τους λαούς και τους ανθρώπους.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.Υποψήφιοι Δάφνη Υμηττός - Πολίτες σε Κίνηση - Όλγα Χριστινάκη