Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Δήμος Αγίου Δημητρίου 🎬 Το Open Air Film Festival Stroggylo 2022 ξεκινά! Μαζί και το Cine Kids Festival ‼️ 🎬📽


🌞 Το καλοκαίρι μας αναμένεται καυτό συνάμα όμως, δροσερό, ανάλαφρο και πάνω απ’ όλα σινεφίλ! Η πόλη του Αγίου Δημητρίου υποδέχεται για άλλη μια φορά το πολυαναμενόμενο Open Air Film Festival Stroggylo, το εξαιρετικό και ΔΩΡΕΑΝ φεστιβάλ θερινού κινηματογράφου που ξεκινά την 1η Ιουλίου και θα μας κρατήσει συντροφιά μέχρι τις 25 Αυγούστου. Κάθε μέρα θα μας οδηγεί σε μια μαγική κινηματογραφική βραδιά!

🌛 Νύχτες ραστώνης, νύχτες έντονεςνύχτες περιπετειώδειςρομαντικέςνύχτες μποέμ που θα μας ταξιδέψουν στα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη, στα μήκη και τα πλάτη του ονείρου. Καλοκαιρινές νύχτες γεμάτες με προσεκτικά επιλεγμένες ταινίες από ένα ευρύ φάσμα δημιουργών, χωρών και ειδών κινηματογράφου που ικανοποιούν όλα τα ενδιαφέροντα, τις ηλικίες και τις προτιμήσεις.

Και στο φετινό πρόγραμμα του φεστιβάλ αποτυπώνεται η υψηλή αισθητική και γνώση της κινηματογραφικής ομάδας του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού & Περιβάλλοντος του Δήμου μας που το επιμελείται κάθε χρόνο με ξεχωριστή ενέργεια και αγάπη. Κάθε βράδυ κι ένα διαφορετικό φιλμ από το σύγχρονο αλλά και τον κλασικό κινηματογράφο θα μας περιμένει, πάντα με ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ, στο αίθριο του εμβληματικού Στρογγυλού σχολείου της πόλης μας του μοντερνιστή αρχιτέκτονα Τάκη Ζενέτου που θα φιλοξενήσει και φέτος το Open Air Film Festival Stroggylo.

Το πολυπολιτισμικό ψηφιδωτό του Open Air θα φιλοξενήσει:

🎬 ταινίες που διεκδίκησαν/κατέκτησαν βραβεία
🎬 ελληνικό σύγχρονο κινηματογράφο όπου στον πρόλογο κάθε ταινίας θα μας τιμά με την παρουσία του ο σκηνοθέτης ή/και οι συντελεστές της
🎬 διαμάντια του παγκόσμιου κλασικού κινηματογράφου
🎬 ένα κινηματογραφικό αφιέρωμα στον πατέρα με ταινίες και ντοκιμαντέρ που εστιάζουν πάνω του

Πιο συγκεκριμένα:

📽 Οι Δευτέρες μας ανήκουν στο Νέο Ελληνικό Κινηματογράφο
📽 Οι Τρίτες αφιερώνονται στο ρόλο του πατέρα
📽 Κάθε Τετάρτη έχουμε Κλασικό Κινηματογράφο
📽 Οι Πέμπτες μας ταξιδεύουν στον Παγκόσμιο Κινηματογράφο
📽 Κάθε Παρασκευή και μια κωμωδία
📽 Τα Σάββατα βλέπουμε αποκλειστικά Οσκαρικά φιλμ
📽 Τις Κυριακές ο Ευρωπαϊκός Κινηματογράφος μάς πάει σε άλλο επίπεδο

                                                                                                                                                      Cine Kids Festival

🎈 Συνεχίζουμε με τεράστια χαρά και πολλή αγάπη παρουσιάζοντας για δεύτερη συνεχόμενη φορά το Παιδικό Θερινό Σινεμά Cine Kids Festival, κάθε Κυριακή από τις 3 Ιουλίου έως και τις 14 Αυγούστου, που φέτος θα φιλοξενηθεί στο δροσερό χώρο του  Πάρκου Ασυρμάτου!

                                                                                                                                       Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα όλων των ταινιών → ΕΔΩ


► Οι θεατές που μπορούν να στηρίξουν το Κοινωνικό Παντοπωλείο καλούνται να φέρουν, αν το επιθυμούν, τρόφιμα μακράς διάρκειας, σχολικά είδη ή είδη καθαριότητας και προσωπικής υγιεινής!


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια