Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Πόλη Φωτεινή: Προεκλογική καμπάνια του Δημάρχου με τα χρήματα του Δήμου Δάφνης - Υμηττού!

Ανάρτηση της Δημοτικής Παράταξης Δάφνη-Υμηττός Πόλη Φωτεινή σχετικά με δημοσίευσή μας στις 11/6/2022 σχετικά με τη Σύμβαση για παροχή υπηρεσιών επικοινωνίας & δημοσίων σχέσεων που υπέγραψε πριν λίγες ημέρες ο δήμαρχος Δάφνης-Υμηττού με την εταιρία STRATEGO.


"Προεκλογική καμπάνια του Δημάρχου με τα χρήματα του Δήμου Δάφνης - Υμηττού!
Ξεπέρασε τα όρια το καθεστώς της διοίκησης του Δήμου Δάφνης - Υμηττού.
-Η πόλη μας ξεχειλίζει από τα σκουπίδια.
-Οι γειτονιές μας είναι βυθισμένες στο σκοτάδι λόγω του ανεπαρκούς Δημοτικού φωτισμού.
-Δρόμοι γεμάτοι λακκούβες και κατεστραμμένα, δύσβατα πεζοδρόμια, γεμάτα κολωνάκια.
-Πανάκριβα έργα τοποθετημένων κυβόλιθων διαλύονται και αποτελούν παγίδες ατυχημάτων.
-Σύμφωνα με τους εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων, στα σχολεία μας λείπει εποπτικό υλικό.
-Τα λιγοστά καταστήματα που έχουν απομείνει, βλέπουν τον τζίρο τους να μειώνεται, μιας και η διοίκηση δεν φρόντισε να μειώσει ως όφειλε τα δημοτικά τέλη και τους δημοτικούς φόρους.
Εμείς, ως Δημοτική Παράταξη, πιέσαμε με τις συνεχιζόμενες ερωτήσεις σας για την χρηματοδότηση των πολιτιστικών φορέων και των αθλητικών σωματείων του Δήμου μας που ακόμα δεν έχουν πάρει ούτε ένα ευρώ.
Ωστόσο, την ίδια ώρα ο Δήμαρχος μαζί με τους πολιτικούς συνεταίρους του και όλη την πλειοψηφία των μαθητευόμενων μάγων, ανέθεσε σε εταιρεία που εξειδικεύεται στην επικοινωνία, στρατηγική & συμβουλευτική την παροχή υπηρεσιών εξωστρέφειας, με το ποσό των 21.997,60€.
Πιο συγκεκριμένα, η Δημοτική αρχή έχει συμφωνήσει, μεταξύ άλλων, να λαμβάνει συμβουλές για την εικόνα του Δήμου στην ιστοσελίδα της και στα social media, στη συγγραφή και την επιμέλεια βασικών κειμένων των εκπροσώπων της Δημοτικής Αρχής, στα δελτία τύπου και στη προετοιμασία των εκπροσώπων για τα ΜΜΕ.
Αυτή η συνεργασία δεν γίνεται φυσικά για τη προβολή του Δήμου μας. Τι να προβάλει άλλωστε, με το χάλι που επικρατεί παντού…
Αυτή η συνεργασία είναι ένα ακόμη εργαλείο της προεκλογικής καμπάνιας του Δημάρχου, μια δωδεκάμηνη που λήγει λίγο πριν φτάσουμε στην τελική ευθεία για τις δημοτικές εκλογές του 2023.
Να θυμίσουμε ότι εκτός από την εν λόγω εταιρία ο Δήμαρχος δαπανά περισσότερο από 78.002,4 € το χρόνο για τα δικά τους παιδιά τα οποία τα βαφτίζουν ειδικούς συμβούλους και ειδικούς συνεργάτες.
Συνολικό ποσό μεγαλύτερο των 100.000€ το χρόνο.
Την ώρα που η Δάφνη και ο Υμηττός πνίγονται από τα σκουπίδια, η Δημοτική Αρχή σπαταλάει τα λεφτά που έχουμε δώσει εμείς ως δημότες, στη διαφήμιση και την ενίσχυση της προεκλογικής της εκστρατείας.
Αυτή είναι η προτεραιότητα που βάζει η διοίκηση του καθεστώτος. Αυτό συμβαίνει όταν έχεις κουβαρντά και κιμπάρη Δήμαρχο που με ξένα κόλλυβα κάνει μνημόνιο.
Καλούμε τους Δημοτικούς Συμβούλους της πλειοψηφίας να σταματήσουν το κρυφτούλι, να κοιτάξουν τους πολίτες στα μάτια και να τους ζητήσουν ένα μεγάλο και ειλικρινές συγγνώμη.
Όσοι προετοιμάζονται για υποψήφιοι Δήμαρχοι να το δηλώσουν τώρα και ταυτόχρονα να μας εξηγήσουν τους λόγους γιατί ψηφίζουν ναι σε όλα και γιατί αυτοί θα είναι διαφορετικοί από τη σημερινή διοίκηση. Διαφορετικά ας συνεχίσουν να απολαμβάνουν τον παχυλό μισθό τους σωπαίνοντας.
Φτάνει πια με την υποκρισία και τον φαρισαϊσμό που δεν ξέρουν, δεν γνωρίζουν αλλά και δεν θέλουν να μάθουν.
Εμείς θα συνεχίσουμε να ασκούμε κριτική κάνοντας παράλληλα προτάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο προς όφελος της κοινωνίας και όχι προς όφελος των λίγων και των εκλεκτών.
Δείτε παρακάτω την απίθανη απόφαση της Δημοτικής Αρχής:

Δάφνη-Υμηττός Πόλη Φωτεινή

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια