Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Jerár: Χάρης Νικολούζος και Γιώργος Καβακλής ετοιμάζουν κάτι νόστιμο στη Δάφνη

Μέσα στις επόμενες ημέρες, η περιοχή της Δάφνης θα αποκτήσει έντονο γαστρονομικό ενδιαφέρον καθώς ο Γιώργος Καβακλής (Spoiled, Barro Negro) και ο Χάρης Νικολούζος ετοιμάζουν ένα νέο εστιατόριο. θα ονομάζεται "Jerár" και όπως μου αποκάλυψε ο πρώτος εκ των δύο προαναφερθέντων συνεργατών το όνομα 'γεννήθηκε' με χιουμοριστική διάθεση από το περίφημο επεισόδιο με τίτλο "Γαλλική Κουλτούρα" των "Απαράδεκτων" - ομολογουμένως ενός εκ των κορυφαίων της θρυλικής ελληνικής σειράς.

Τι είναι το "Jerár"

Το concept της επερχόμενης άφιξης που θα ανοίξει τις πόρτες τις επόμενες ημέρες, θα βρίσκεται κάπου ανάμεσα σε new age ελληνικό μπιστρό και wine restaurant, με τον βραβευμένο σεφ να είναι εκείνος που θα συντονίζει την κουζίνα του. Η βασική ιδέα είναι να συνδυαστούν η πολύ καλή πρώτη ύλη με τις τεχνικές, δοσμένα σε απλά αλλά όχι απλοϊκά πιάτα, σε ένα project που θα έχει τη ζεστασιά της γαστροταβέρνας όσον αφορά την ατμόσφαιρα.

Τα πιάτα θα πατούν στην εποχικότητα, έχοντας μπόλικα twists, με το "Jerár" να φιλοδοξεί να βαδίσει σε υψηλές προδιαγραφές αλλά να είναι κατανοητό σε όλους. Θα δοθεί, τέλος, μεγάλη έμφαση στο κρασί, όχι μόνο στις επιλογές της οινικής λίστας αλλά και την παρουσία του στις δημιουργίες του σεφ Νικολούζου.

Που βρίσκεται; 

Αγ. Βαρβάρας 63, Δάφνη (Δίπλα στην Πλατεία Δημαρχείου Δάφνης-Υμηττού).

Πηγή: Μπάμπης Δούκας - athinorama.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια