Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Προκήρυξη πρόσληψης δύο ατόμων με σύμβαση εργασίας Ι.Δ.Ο.Χ. για την υλοποίηση της δράσης “Εναρμόνιση Οικογενειακής & επαγγελματικής ζωής” ΣΟΧ 1 2021-2022

 


Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι : από την Παρασκευή 8 Απριλίου 2022 έως και τη Δευτέρα 18 Απριλίου 2022.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό, κατά περίπτωση, ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ1 ΠΕ/ΤΕ ή ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ1 ΔΕ/ΥΕ και να την υποβάλλουν μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά είτε κατόπιν ραντεβού αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση :

Ν.Π.Δ.Δ. ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΔΑΦΝΗΣ ΥΜΗΤΤΟΥ, Ηλιουπόλεως 120, Τ.Κ. 17237 , Δάφνη, υπόψιν κας Αθηνάς Δεληκωνσταντίνου, (τηλ. επικοινωνίας: 210-9707681).

Το  εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Η αίτηση συμμετοχής επέχει θέση υπεύθυνης δήλωσης και η ευθύνη της ορθής συμπλήρωσής της είναι αποκλειστικά του υποψηφίου.

 Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού (ΠΕ ή ΥΕ). Η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε μία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωση ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία.

«ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΔΑΦΝΗΣ-ΥΜΗΤΤΟΥ»

 

Κατεβάστε την προκήρυξη εδώ

Κατεβάστε το παράρτημα ανακοινώσεων εδώ

Κατεβάστε το έντυπο ΔΕ-ΥΕ εδώ

Κατεβάστε το έντυπο ΠΕ-ΤΕ εδώ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια