Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Δήμος Δάφνης-Υμηττού εκδήλωση: «Η θέση της Γυναίκας στη σημερινή κοινωνία»

Την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας θα γιορτάσει και φέτος, με μία ιδιαίτερη εκδήλωση, ο Δήμος Δάφνης-Υμηττού, στο Μουσείο Μπουζιάνη.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ο Δήμος Δάφνης – Υμηττού και η δημοτική Επιτροπή Ισότητας των Φύλων, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, το Σάββατο 12 Μαρτίου, θα διοργανώσει εκδήλωση, με θέμα «Η θέση της Γυναίκας στη σημερινή κοινωνία, μέσα από τους πολλαπλούς ρόλους της και οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει στην επαγγελματική της καταξίωση».

Γυναίκες από όλες τις γωνίες της πόλης της Δάφνης και του Υμηττού θα μιλήσουν ελεύθερα και θα μοιραστούν τις δικές τους εμπειρίες σχετικά με την προσπάθεια να κατακτήσουν τη σημερινή θέση τους στην κοινωνία.

Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία της η Άννα Καραμανλή, βουλευτής Νοτίου Τομέα Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας και πρόεδρος Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής της Βουλής για την Ισότητα, τη Νεολαία και τα Δικαιώματα του Ανθρώπου, ενώ θα την πλαισιώσουν εθελοντικά και οι καλλιτέχνες Κέλλυ Βουδούρη (τραγούδι), Αχιλλέας Τρεμπίσκας (βιολί) και ο Γιώργος Καυγάς (κιθάρα).

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, στην ξεχωριστή εκδήλωση θα τηρηθούν τα ισχύοντα, κατά την τρέχουσα περίοδο, μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας κατά της Covid-19.

Ο αριθμός των ατόμων θα είναι περιορισμένος κι έτσι θα υπάρξει υποχρεωτική δήλωση συμμετοχής στα τηλέφωνα 2132037871 και 2132037873, ενώ θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια