Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Μουσική εκδήλωση για την ημέρα των ερωτευμένων από τον δήμο Δάφνης-Υμηττού

Χωρίς να έχει ανακοινωθεί ακόμα από τον Δήμο Δάφνης-Υμηττού και με πληροφορίες από τη Διαύγεια σας παρουσιάζουμε τις εκπλήξεις που έχει ετοιμάσει ο δήμος Δάφνης-Υμηττού για αύριο Δευτέρα 14-2-2022 11:00π.μ. - 3:30 μ.μ. για την ημέρα των ερωτευμένων. 

Σύμφωνα με την απόφαση Δ.Σ. του οργανισμού Πολιτισμού & Αθλητισμού Δάφνης-Υμηττού:

"Η εκδήλωση αφορά συναυλία μοντέρνας & τζαζ μουσικής, αλλά και θεματική λόγω της ημέρας, από σαξοφωνίστες μουσικούς στην Πλατεία Καλογήρων τη Δευτέρα 14-2-2022 και από ώρα 11:00 το πρωί μέχρι τις 3:30 μ.μ. .

Με φόντο τα πολυπληθή μπαλόνια με ήλιον σε σχήμα καρδιάς αλλά και με το λογότυπο του Δήμου μας, τα οποία θα χαρίζονται στους περαστικούς και ιδιαίτερα στις γυναίκες, δημιουργούμε μια ξεχωριστή χαλαρωτική και όμορφη ατμόσφαιρα."

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Σε μια πόλη που 20 μέρες μετά την κακοκαιρία, ακόμη υπάρχουν πεσμένα δέντρα και κλαδιά σε δρομους και πλατείες (πχ περιοχή Ζωοδόχου Πηγής Δαφνης), σε έναν Δήμο που τα 3 τουλάχιστον τελευταία χρόνια η φροντιδα των χώρων πρασίνου εξαντλείται στο μπάζωμα συντριβανιών και στην μετατροπή τους σε ζαρντινιέρες, οι ελλείψεις σε εξοπλισμό σχολείων βασίζεται στην ευαισθητοποίηση γονιών και ιδιωτών,κτλ κτλ, ο Δήμος μας, γαλαντομος και πιστός στις παραδόσεις μας, τιμα τον "Αγιο",δαπανώντας πανω απο 6000ευρω....Πραγματικά δεν υπάρχουν λόγια...Αγάπη Μόνο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή