Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Ευχαριστήρια επιστολή δημάρχου Δάφνης-Υμηττού προς Περιφερειάρχη Αττικής για τη συνδρομή του στην αντιμετώπιση της κακοκαιρίας «Ελπίδα»





Ολόκληρη η επιστολή του Δημάρχου Δάφνης-Υμηττού Αναστασίου Μπινίσκου:

"Ο Δήμαρχος Δάφνης-Υμηττού Αναστάσιος Αθ. Μπινίσκος αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τόσο τον Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γ. Πατούλη όσο και τον Αντιπεριφερειάρχη Κεντρικού Τομέα Αττικής κ. Γ. Δημόπουλο ο οποίος 24 ώρες το 24ωρο ήταν δίπλα μας, που σε μια τόσο δύσκολη ομολογουμένως συνθήκη που αντιμετώπισε η πόλη μας, λόγω της συνεχόμενης χιονόπτωσης, μερίμνησαν ώστε να εφοδιαστεί ο Δήμος μας, αφενός μ’ ένα μηχάνημα έργου τύπου JCB για τη διάνοιξη οδών της πόλης μας και αφετέρου με ποσότητα αλατιού ώστε να περιοριστεί, όσο το δυνατόν περισσότερο ο κίνδυνος για τους συμπολίτες μας.

Είμαστε πεπεισμένοι, ότι με την από κοινού αγαστή συνεργασία μας, θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε για την ευημερία των συνανθρώπων μας, διαφυλάττοντας την ασφάλειά τους.

Η προσφορά σας αυτή, διευκόλυνε σημαντικά το έργο μας, αποδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο, τη συνεχή στήριξή σας στο έργο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Ο Δήμαρχος Δάφνης-Υμηττού

Αναστάσιος Αθ. Μπινίσκος" 

Εδώ μπορείτε να δείτε τις ευχαριστήριες επιστολές των υπόλοιπων Δήμων, νοσοκομείων και φορέων για τη συνδρομή της Περιφέρειας Αττικής στην κακοκαιρία "ΕΛΠΙΔΑ"










Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια