Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


ΑΝΑΒΑΛλΕΤΑΙ:«Συλλογή φαρμάκων σε συνεργασία με το “ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ”» την 19 Μαρτίου 2022 και ώρα 10:00 – 14:00 πλατεία Καλογήρων Δάφνη

Η ΔΡΑΣΗ ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ

Ο Δήμος Δάφνης-Υμηττού σε συνεργασία  με το ‘’ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ’’ στα πλαίσια του προγράμματος  « Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών», διοργανώνουν δράση ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ για την κάλυψη των αναγκών  των  ωφελούμενων του ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ, το οποίο απευθύνεται στους κατοίκους της πόλης μας, που δεν διαθέτουν ασφαλιστική  κάλυψη  και δεν  μπορούν να ανταποκριθούν στη φαρμακευτική δαπάνη.

Μια εκκαθάριση στο  προσωπικό φαρμακείο κάθε σπιτιού θα ωφελήσει πολλούς συνανθρώπους μας. Ο καθένας  μας μπορεί να προσφέρει φάρμακα, ακόμα κι αν αυτά έχουν χρησιμοποιηθεί , αρκεί οι ημερομηνίες λήξης  να έχουν χρονικό ορίζοντα πέραν  του έτους.

Οι ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ  συμπολίτες μας, που επιθυμούν να προσφέρουν φάρμακα και δεν τα  χρειάζονται, μπορούν να προσέλθουν  το Σάββατο 19 Μαρτίου 2022, και ώρες 10:00π.μ. έως  14:00, στην ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΛΟΓΗΡΩΝ,  στην Κοινότητα Δάφνης.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλ: 210-9752413.

«ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ»

«ΔΩΣΕ ΖΩΗ»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια