Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


34η Πρόσκληση Συνεδρίασης Οικονομικής Επιτροπής δήμου Δάφνης-Υμηττού 12.11.2021 10:00πμ

 

Συνεδρίαση της Οικονομικής επιτροπής την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2021  και ώρα 10:00 έως 11:30 σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής με τηλεδιάσκεψη και χρήση της τεχνολογίας του e-presence (www.epresence.gov.gr) για  συζήτηση και λήψη  αποφάσεων  στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

Θέμα 1ο Ανάθεση σε δικηγόρο για σύνταξη γνωμοδότησης επί του ερωτήματος «Είναι ή όχι δικαιολογημένη η άρνηση της αναδόχου εταιρείας 3Κ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΕ να υπογράψει τη σύμβαση του έργου με τίτλο Συντήρηση και επισκευή σχολείων Δήμου Δάφνης Υμηττού (2020);»

Θέμα 2ο Έκπτωση αναδόχου του έργου «Συντήρηση και επισκευή σχολείων Δήμου Δάφνης Υμηττού (2020)»

Θέμα 3ο Απόφαση για παράταση ισχύος προσφορών και εγγυητικών του έργου «Συντήρηση και επισκευή σχολείων Δήμου Δάφνης Υμηττού (2020)»

Θέμα 4ο Απόφαση για παράταση ισχύος προσφορών και εγγυητικών του έργου «Ενεργειακή αναβάθμιση 6ου Δημοτικού Σχολείου Δάφνης»

Θέμα 5ο Έγκριση πρακτικών παραλαβής υπηρεσιών /εργασιών

Θέμα 6ο Έγκριση αναμόρφωσης Προϋπολογισμού οικ. Έτους 2021 του Ν.Π. με την επωνυμία «Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής Δάφνης – Υμηττού» κατόπιν απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια