Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Ηλιούπολη: Σεμινάριο Γυναικείας αυτοάμυνας


Την ερχόμενη Κυριακή 24 Οκτωβρίου, 11:00 έως 13:30, στο θεατράκι του Πάρκου Καλαβρύτων, η Κυψέλη Εθελοντών Δήμου Ηλιούπολης διοργανώνει δωρεάν σεμινάριο Γυναικείας Αυτοάμυνας «Stay Away» για όλες τις ενδιαφερόμενες συμπολίτισσες.
Το σεμινάριο απευθύνεται σε κάθε γυναίκα άνω των 18 ετών και περιλαμβάνει θεωρητικές γνώσεις και πρακτική εφαρμογή σε τεχνικές Krav Maga, για την αντιμετώπιση της σεξουαλικής παρενόχλησης και της κακοποίησης.
 
Εισηγητής του σεμιναρίου θα είναι ο εθελοντής της Κυψέλης Γιώργος Βουδούρης, Expert και Lead Civilian Instructor της IKMF, της διεθνούς ομοσπονδίας Krav Maga και εξειδικευμένος στον γυναικείο τομέα, που θα μας παρουσιάσει ένα σύγχρονο και αποτελεσματικό πρόγραμμα γυναικείας αυτοάμυνας, που ενισχύει την αυτοπεποίθηση μας.
 
Αυτό που μπορεί να μας προστατέψει και να σώσει τη ζωή μας δεν έχει να κάνει με την ηλικία και την δύναμη μας, ούτε και με την σωματική μας διάπλαση. Βρίσκεται σε κάθε γυναίκα και το μόνο που χρειάζεται είναι να μάθουμε να το χρησιμοποιούμε.
 
Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, στο τηλέφωνο της Κυψέλης Εθελοντών 210 9732282 εργάσιμες ημέρες από 08:00 έως 15:00 καθημερινές ή στο email: ioanna.sklaveniti@ilioupoli.gr .
 
 
Ιωάννα Σκλαβενίτη
 
 
Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Εθελοντισμού
Δήμος Ηλιούπολης

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.Υποψήφιοι Δάφνη Υμηττός - Πολίτες σε Κίνηση - Όλγα Χριστινάκη