Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Ρεμπέτικο γλέντι την Παρασκευή 1η Οκτωβρίου 2021 στις 9μμ, στην Πλ. Ταπητουργείου από την Ανοιχτή Πρωτοβουλία για την Υπεράσπιση του Λόφου Κοπανά


 Η Ανοιχτή Πρωτοβουλία για την Υπεράσπιση του Λόφου Κοπανά συνεχίζει τις δράσεις της και σας καλεί σε μια ρεμπέτικη βραδιά με τους Doumanians την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου στις 9 μ.μ. στην Πλατεία Ταπητουργείου στον Βύρωνα.

Το ρεμπέτικο γλέντι είναι μια ακόμη δράση μας για να προωθήσουμε τον λόγο μας και να δυναμώσουμε τις σχέσεις μας με τον κόσμο της γειτονιάς μας και των κοντινών περιοχών, αλλά και για την οικονομική ενίσχυσή μας ώστε να μπορούμε να καλύψουμε τα έξοδα για το επικοινωνιακό υλικό μας (αφίσες, έντυπα κλπ).

Σας περιμένουμε για να ενώσουμε τις δυνάμεις μας στον αγώνα για ελεύθερους δημόσιους χώρους και έναν δασικό, δημόσιο και κοινωνικό Λόφο Κοπανά και φυσικά για να περάσουμε ένα όμορφο βράδυ!

https://www.facebook.com/events/844307249559421/Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια