Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Υποστελέχωση σε Α.Τ. Δάφνης και Αγ. Δημητρίου διαπίστωσε ο Θεοδωρικάκος - Έρχεται ψηφιοποίηση υπηρεσιών στην ΕΛ.ΑΣ.

Στην διαπίστωση πως υπάρχει σοβαρή υποστελέχωση στα αστυνομικά τμήματα του Αγίου Δημητρίου και της Δάφνης που επισκέφθηκε το πρωί της Παρασκευής, κατέληξε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη

Στην διαπίστωση πως υπάρχει σοβαρή υποστελέχωση στα αστυνομικά τμήματα του Αγίου Δημητρίου και της Δάφνης που επισκέφθηκε το πρωί της Παρασκευής, κατέληξε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος.

Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα δεσμεύτηκε για γρήγορη λύση στο συγκεκριμένο πρόβλημα που ταλανίζει την αστυνομία και κατ’ επέκταση τους πολίτες που βιώνουν στο «πετσί» τους το πρόβλημα της εγκληματικότητας.

Ο κύριος Θεοδωρικάκος, αναμένεται μάλιστα να έχει συνάντηση με τον υπουργό ψηφιακής διακυβέρνησης, κύριο Κυριάκο Πιερρακάκη προκειμένου να προχωρήσουν στην ψηφιοποίηση υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ και να επιστρέψουν αστυνομικοί σε μάχιμα πόστα.

Παράλληλα διαπιστώθηκε από την πλευρά του υπουργού προστασίας του πολίτη, «κακός συντονισμός των ανδρών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ και της Άμεσης Δράσης με τα αστυνομικά τμήματα» κάτι όμως που θα πρέπει να λύσει η φυσική ηγεσία του σώματος.

Πηγή: lawandorder.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια