Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Βύρωνας:Μουσικοθεατρική παράσταση «Ωδή στο 1821» στις 17 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Βράχων «Άννα Συνοδινού»

 


Ο Δήμος Βύρωνα τιμώντας τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση  παρουσιάζει την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου στις 9.00 μ.μ. στο Θέατρο Βράχων «Άννα Συνοδινού» την παράσταση «Ωδή στο 1821».
 
Οι «ΩΔΗΠΟΡΟΙ», μια ομάδα «ανήσυχων» καλλιτεχνών και συνδημοτών μας  με πάθος και μεράκι για την μουσική καταθέτουν την δουλειά τους που είναι μία πρωτότυπη μουσικοχορευτική παράσταση, με ιστορικές αναφορές και απαγγελίες ποιημάτων καθώς και δρώμενα ιδιαιτέρως προσεγμένα από την ελληνική ιστορία και την ένδοξη εποχή του 1821 που σκοπό έχουν να «μιλήσουν» στην ψυχή των θεατών αλλά και να τους ψυχαγωγήσουν.
 
Συντελεστές:
Αμαρυλλίς  Ξενάκη (επιμέλεια - συντονισμός)
Ωδηπόροι (μουσικό σχήμα)
Άννα Λάζου και ομάδα μελέτης αρχαίας όρχησης Θεάτρου «Δόρα Στράτου»
Ζαφείρω Χατζηφωτίου (τραγούδι)
Αγγελική Αγγελοπούλου (κείμενα και επιλογή ποιημάτων)
Χορηγός επικοινωνίας: DREAMY  RADIO
 
Η είσοδος είναι ελεύθερη ΜΟΝΟ με πρόσκληση και αυστηρή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων
 
Οι προσκλήσεις διατίθενται στο Τμήμα Πολιτισμού, Ευαγγελικής  Σχολής 26, 6ος ορ., Δευτέρα – Παρασκευή 8.00-14.00. Πληροφορίες: 210 7609340-350.
Στην εκδήλωση συγκεντρώνονται τρόφιμα για την ενίσχυση των Κοινωνικών Δομών του Δήμου μας.Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.Υποψήφιοι Δάφνη Υμηττός - Πολίτες σε Κίνηση - Όλγα Χριστινάκη