Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Ηλιούπολη:Rapid Test για Covid19 τη Δευτέρα 2/8/2021

Λόγω του καύσωνα, ο προγραμματισμένος για την Δευτέρα 02/08/2021 μαζικός έλεγχος ταχείας ανίχνευσης «Covid-19 rapid test» θα πραγματοποιηθεί στο Β' ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ (ΚΑΠΗ) στην οδό Παναγούλη 1, στην Αγία Μαρίνα, από τις 08:00 έως τις 13:00 (προσέλευση πολιτών έως 12:30 μ.μ).

Όλοι οι πολίτες ηλικίας 10 ετών και άνω, μπορούν να προσέλθουν πεζοί και να υποβληθούν στον έλεγχο.

Διευκρινίζεται ότι όποιος συμμετέχει πρέπει:
- Να έχει μαζί του τον ΑΜΚΑ του, το Δελτίο Ταυτότητάς του και να δώσει τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου του, ώστε να πάρει το αποτέλεσμα μέσω sms.
- Να έχει φροντίσει για την νόμιμη και ασφαλή στάθμευση του οχήματός του στην γύρω περιοχή, ώστε να μην εμποδίζεται η κυκλοφορία.
- Να τηρήσει όλα τα μέτρα προστασίας, που προβλέπονται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα (μάσκες, αποστάσεις ασφαλείας, κλπ.)


Ο Δήμος Ηλιούπολης, συνεργάζεται με τους συναρμόδιους θεσμικούς φορείς και λαμβάνει όλα τα μέτρα, για την καλύτερη αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης και την διευκόλυνση των πολιτών.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια