Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Έγκλημα Δάφνη - Η ομολογία του συζυγοκτόνου: «Φοβόταν και κλειδωνόταν στα δωμάτια η γυναίκα μου»


Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας από τα όσα περιέγραψε στους αστυνομικούς ο 40χρονος, ο οποίος ομολόγησε ότι σκότωσε την 30χρονη σύζυγό του στη Δάφνη, επειδή τη ζήλευε.

Μέσα από την περιγραφή του, μάλιστα, προκύπτει και το πόσο τελικά τον φοβόταν η 30χρονη γυναίκα του, που κλείδωνε τις πόρτες των δωματίων, καθώς πολλές φορές γινόταν επιθετικός, με αποτέλεσμα η άτυχη γυναίκα να φτάνει στο σημείο να πηγαίνει στο δωμάτιο του παιδιού τους, για να κοιμηθεί, κλειδώνοντας την πόρτα.

Από την περιγραφή της στιγμής του εγκλήματος φαίνεται, μάλιστα, ότι η γυναίκα προσπάθησε να γλιτώσει τη ζωή της, αλλά ο 40χρόνος χρησιμοποίησε τη δύναμή του, για να την ακινητοποιήσει και να τη μαχαιρώσει στο λαιμό.

«[...] Πήγα στην κουζίνα πήρα ένα μαχαίρι από το συρτάρι ένα μεγάλο καφέ που είχαμε και πήγα στο δωμάτιο. Η πόρτα ήταν ξεκλείδωτη, καθώς όπως μου είχε πει ο πεθερός μου πριν από 15 ημέρες είχε σκεφτεί και είχε βγάλει τα κλειδιά από τις πόρτες, για να μην μπορεί να ξανακλειδωθεί μέσα.

Όταν μπήκα στο δωμάτιό της, κοιμόταν ανάσκελα και όρμηξα πάνω της. Την κάρφωσα με τη μύτη του μαχαιριού μία φορά στο λαιμό. Θυμάμαι ότι ξύπνησε και άρχισε να φωνάζει και τότε εγώ της έκλεισα το στόμα. Πρόλαβε και να δαγκώσει. Τότε τράβηξα προς τα έξω το μαχαίρι και την κάρφωσα άλλη μία φορά με τον ίδιο τρόπο. Με τα δυο μου χέρια της έκλεισα το στόμα γιατί φώναζε. Όταν σταμάτησε να αντιστέκεται και να φωνάζει σηκώθηκα και πήγα στο μπάνιο. Έβγαλα τα ρούχα μου και τα πέταξα στο καλάθι...»


Όπως δείχνουν τα όσα λέει ο συζυγοκτόνος, ζήλευε παθολογικά τη σύζυγό του και μάλιστα περιγράφει στην κατάθεσή του λεπτομέρειες για όσα συνέβαιναν και, καθώς αποτελούν αυστηρά προσωπικά δεδομένα, το CNN Greece δεν θα αναφερθεί σε αυτά.
Όμως είναι χαρακτηριστικά τα όσα περιέγραψε ο ίδιος ότι συνέβησαν μέσα στο σπίτι τη νύχτα που μια γειτόνισσα άκουσε τον καυγά και ειδοποίησε την Aστυνομία. Όπως αποδείχτηκε, οι αστυνομικοί πήγαν και έφυγαν χωρίς ούτε το κουδούνι να χτυπήσουν.

«[...] Στις 11 Ιουλίου μαλώσαμε πολύ άσχημα. Εγώ μόλις είχα γυρίσει από τη δουλειά και όταν μπήκα στο σπίτι, εκείνη ήταν στο υπνοδωμάτιο του παιδιού με την πόρτα κλειδωμένη. Τη ρώτησα για ποιο λόγο το κάνει αυτό και κίνημα αποκρίθηκε "ό,τι θέλω θα κάνω".

Αμέσως μετά της ζήτησα να ανοίξει τον εκτυπωτή που ήταν πάνω στο γραφείο του παιδιού, για να τυπώσει κάποια έγγραφα του μαγαζιού, εκείνη όμως παρέμενε κλειδωμένη μέσα στο δωμάτιο και αργούσε να μου ανοίξει. Μετά από πέντε λεπτά άνοιξε την πόρτα και άρχισε να μου φωνάζει, ενώ κινήθηκε επιθετικά προς το μέρος μου. Εγώ την έσπρωξα προς το εσωτερικό του δωματίου και έπεσε στο πάτωμα. Εκνευρισμένη, σηκώθηκε και στο διάδρομο με χαστούκισε στο πρόσωπο, ενώ στη συνέχεια έκανα κι εγώ το ίδιο». 

Της Μίνας Καραμήτρου στο CNN Greece

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια