Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Πολίτες σε Κίνηση Δάφνης-Υμηττού: Έργο ανάπλασης Πλατείας Ηλία Ηλιού στον Υμηττό - «Η συγκριτική οπτική αντιπαράθεση του πριν και του μετά είναι πιο εύγλωττη από όλα τα επιχειρήματα!»

Απόσπασμα από την τοποθέτηση του Δημοτικού Συμβούλου με τους Πολίτες σε Κίνηση, Ανδρέα Ανδρουλάκη στο δημοτικό συμβούλιο της 31/03/2021, με χρήση οπτικού υλικού. Ο σεβασμός στα χρήματα του δημότη σε δύο εικόνες, στο πριν και το μετά. Ο σεβασμός στο περιβάλλον σε δύο εικόνες, στο πριν και το μετά. Ο σεβασμός στην αντιληπτικότητα των δημοτών σε δύο εικόνες, στο πριν και στο μετά. Όλα έγιναν για να… ασχοληθούν τα παιδιά με τη δενδροφύτευση, αφού βεβαίως αναδείξαμε το θέμα και δεν υπάρχει άλλη απάντηση για τα 66.886 ευρώ που δαπανήθηκαν.

Ο σεβασμός στο πράσινο και στους ελεύθερους χώρους είναι πασιφανές ότι λείπει από τη φιλοσοφία της δημοτικής αρχής, είτε αυτός αφορά μια πλατεία είτε αφορά το όραμα για την ΠΥΡΚΑΛ.


 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια