Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Πρόσκληση σε καλλιτέχνες για να γίνουν 10 ΚΑΦΑΟ του ΟΤΕ έργα τέχνηςΟ Δήμος Δάφνης – Υμηττού, απευθύνει  ανοικτή πρόσκληση σε καλλιτέχνες, ερασιτέχνες και επαγγελματίες, για να δημιουργήσουν έργα τέχνης στα ΚΑΦΑΟ του ΟΤΕ προκειμένου να δοθεί μια ευχάριστη νότα στις γειτονιές του δήμου.

Συνολικά, σε πρώτη φάση, θα ζωγραφιστούν 10 ΚΑΦΑΟ και αναλόγως το ενδιαφέρον η δράση θα συνεχισθεί με επόμενο κάλεσμα.

Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να καταθέσει ηλεκτρονικά την πρότασή του στην ηλεκτρονική διεύθυνση: opady@dafni-ymittos.gov.gr έως την Δευτέρα 14/6/2021.

Οι καλλιτέχνες δεν θα επιβαρυνθούν με το κόστος των υλικών που θα χρειαστούν.

Προϋποθέσεις συμμετοχής:

  • Η προθεσμία υποβολής λήγει την 14/6/2021 και αφορά 10 ΚΑΦΑΟ στην ευρύτερη περιοχή.
  • Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να καταθέσουν την πρότασή τους, με ελεύθερο θέμα, που θα αφορά  ένα οποιοδήποτε «ΚΑΦΑΟ» (και όχι για ένα συγκεκριμένο ΚΑΦΑΟ) σε αρχείο PDF που θα περιλαμβάνει: σύντομο βιογραφικό, περιγραφή της ιδέας και 1 έως 2 σκίτσα πάνω στην ιδέα.
  • Θα καλυφθεί το κόστος όλων των υλικών που θα χρειαστούν από τον Οργανισμό Πολιτισμού-Αθλητισμού Δάφνης Υμηττού (ΟΠΑΔΥ).
  • Η πρόσκληση αφορά μόνο τις εμφανείς επιφάνειες των ΚΑΦΑΟ (συνήθως 4). Το τελικό έργο που θα υλοποιηθεί δεν μπορεί να έχει σημαντική απόκλιση από την πρόταση που θα υποβληθεί, εκτός από τις απαραίτητες προσαρμογές για την επιφάνεια του συγκεκριμένου ΚΑΦΑΟ.
  • Μπορούν να χρησιμοποιηθούν διάφορες τεχνικές ζωγραφική, stencil κ.α. αρκεί να είναι κατάλληλες για εξωτερικούς χώρους και να αντέχουν στις καιρικές συνθήκες. Ωστόσο ο Δήμος θα προστατέψει τα έργα με anti graffiti διαφανές υλικό εντός 48 ωρών από την ολοκλήρωση του έργου.
  • Για τον συντονισμό και την υλοποίηση υπεύθυνος είναι ο ΟΠΑΔΥ (τηλέφωνο επικοινωνίας : 210-9707681 εργάσιμες ημέρες και ώρες).

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.Υποψήφιοι Δάφνη Υμηττός - Πολίτες σε Κίνηση - Όλγα Χριστινάκη