Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.

Πόλη Φωτεινή: Δήμαρχε δεν είσαι μόνο πολιτικά ανίκανος, είσαι πλέον και επικίνδυνος για την πόλη μας.

Σε προηγούμενο Δελτίο Τύπου χαρακτηρίσαμε τη Διοίκηση του Δήμου Δάφνης - Υμηττού ΜΑΥΡΗ ΣΕΛΙΔΑ για την πόλη μας και δυστυχώς, έρχεται το ένα γεγονός μετά το άλλο να μας επιβεβαιώσει.

Αμέσως μετά από τις εξαγγελίες της Κυβέρνησης για δημιουργία Κυβερνητικού πάρκου 9 υπουργείων, καθώς και πολλών άλλων υπηρεσιών στο χώρο της ΠΥΡ.ΚΑΛ., τις οποίες χωρίς καμία συζήτηση ή διαβούλευση στήριξε ο «νέος» Δήμαρχος και οι πολιτικοί του συνέταιροι, βάζοντας τις περιοχές του Υμηττού και της Δάφνης σε μια μεγάλη περιπέτεια, ήρθε και η απόφαση του Εφετείου, η οποία ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ την ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ της περιοχής του Θεάτρου Βράχων, των αθλητικών εγκαταστάσεων, καθώς και του λόφου γύρω από την έκταση.

Με την υπ’ αριθμόν 4891/2020 τελεσίδικη δικαστική απόφαση του Εφετείου Αθηνών αναγνωρίζεται ότι έκταση 75 περίπου στρεμμάτων στον λόφο «Κοπανά», που περιλαμβάνει τα Θέατρα Βράχων, τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Βύρωνα και του Δήμου Δάφνης – Υμηττού, καθώς και δασική έκταση, ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ στο Ελληνικό Δημόσιο, αλλά σε ιδιώτες!

Τόσο η Ανεξάρτητη Δημοτική Συμμαχία Πολιτών «Δάφνη - Υμηττός Πόλη Φωτεινή», όσο και το σύνολο της αντιπολίτευσης, είχαμε κρούσει προ καιρού τον κώδωνα του κινδύνου σε ώτα μη ακουόντων. 

Τότε, για ακόμα μια φορά, η Διοίκηση του Δήμου Δάφνης - Υμηττού, είχε υποστηρίξει πως τίποτα δεν έχει κριθεί και ότι ο «νέος»  Δήμαρχος παρακολουθούσε στενά το θέμα. 

Φανταστείτε τι θα γινόταν αν δεν το παρακολουθούσε κιόλας!

Δυστυχώς, Δήμαρχε δεν είσαι μόνο πολιτικά ανίκανος, είσαι πλέον και επικίνδυνος για την πόλη μας. 

Το ίδιο επικίνδυνοι είναι και όσοι σε στηρίζουν προκειμένου να εξασφαλίζουν τα πολιτικά μεροκάματα που μοιράζει η πρόσκαιρη εξουσία σας.

Δυστυχώς, η έλλειψη οράματος καθώς και η έλλειψη γνώσης και σοβαρότητας, οδηγούν τον Δήμο μας σε πολύ δύσκολα και επικίνδυνα μονοπάτια με απρόβλεπτες συνέπειες για το μέλλον του. 

Η Ανεξάρτητη Δημοτική Συμμαχία Πολιτών «Δάφνη - Υμηττός Πόλη Φωτεινή» αναλαμβάνει πρωτοβουλίες και θα συνεργαστεί με δημοτικές παρατάξεις, φορείς της πόλης μας και με τον Δήμο Βύρωνα, ώστε να ανατρέψουμε στην πράξη αυτήν την απαράδεκτη δικαστική απόφαση. 

Θεωρούμε απαραίτητη τη συμπόρευση όλων των δημοκρατικών και προοδευτικών δυνάμεων των Δήμων Δάφνης - Υμηττού και Βύρωνα. 

Η διεκδίκηση και η οριστική κατοχύρωση του ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΑΣΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ του λόφου «Κοπανά» είναι μονόδρομος! 

ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ για κάθε χώρο πρασίνου, πολιτισμού και αθλητισμού. 

ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ για κάθε δημόσια έκταση που υποβαθμίζεται και αμφισβητείται. 

ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ για καλύτερο βιοτικό επίπεδο στην πόλη μας και ένα καλύτερο μέλλον για τις επόμενες γενιές. 

ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ για μια ανθρώπινη, φιλική και φωτεινή πόλη.

Μια πόλη που να μπορείς να δημιουργείς, να μπορείς να ζεις.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.